2777
2789
عنوان

شوهرم دوبار میخواست خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 27 پست
شوهرت سلامت عقلی نداره😐

نه نگو اینطور 

با همه این ها من عاشقشم شما نمیدونی بخاطر زندگیمون و آرامش و آسایش من چه کار هاکه نکرده اون الان فشار زیادی روشه و ایشون تا ۲۸ سالگی هیچ رابطه ای نداشته و در واقع به دیدن این عکس و فیلما عادت کرده بوده 

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  
همسرم الان سربازه و کار ثابتی هم متاسفانه نداره همین بی هدفی بدتر کرده شرایطمون رو

خوب پس یه رفتار حمایتی از طرف شما رو میطلبه باهاش لج نکن بگو من تا کنار گذاشتن کامل پا به پا باهات میام تنبیه کارساز نیست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم الان سربازه و کار ثابتی هم متاسفانه نداره همین بی هدفی بدتر کرده شرایطمون رو

حتما ببرش پیش روانشناس جدی میگما شوخی نگیر سریع اقدام کن خودشو شمارو بدبخت نکنه با این کاراش خدایی نکرده ببر درمان بشه خوب میشه نگران نباش ولی حتما ببرش دکتر

چه کمکی اعتیاد به پپپپپ یکی از بدترین اعتیادهاست تازه از ۲۰۱۳ این ماجرا یکم صدا کرده و بعنوان اعتیاد شناخته شده باید دید وسواس طرف چیه و خودشم ترک کنه بعد تهدید به خودکشی و آسیب به شما اصلا جالب نیست خودزنیم کرد؟بهتره بصورت جدی با یک روانشناس و حتی روانپزشک صحبت کنید

ببخشید که آنقدر طولانی شد گفتم دیگه همه رو بجای بنویسم دوستان من و همسرم از اول ازدواجمون قرار  ...

اولا اصلا و ابدا دیگه بهش تیکه ننداز راجب فیلم دیدناش

نزار قبحش شکسته بشه

دوما ارتباط زناشوییتون رو بیشتر کن

سوم اینکه ببین چه موقع هایی میرفت سر دیدن فیل

مثلا شبا یا ظهرا یا تو بیکاری یا .... خلاصه تو همون لحظات سعی کن پیشش باشی و تنهاش نزاری

اینکه خودش پشیمونه خیلی خوبه و اینکه اقدام به خودکشی میکنه یعنی تعادل نداره و باید حواست بیشتر بهش باشه 

خیلی گیر نده بهش ولی دورو برش باش ‌کا بدونه حواست بهش هست

اولا اصلا و ابدا دیگه بهش تیکه ننداز راجب فیلم دیدناش نزار قبحش شکسته بشه دوما ارتباط زناشوییتون ر ...

وقتایی که سرکار بوده میدیده الان که می‌گفت گوشی نمی‌برم دیگه اما خب نیاز داره به گوشی بخاطر همین روی گوگل و... که احتمال داره قفل گذاشتم و رمزش رو خودم فقط میدونم تا ببینم چی میشه بخدا حس بدی بهم میده وقتی میبینم شوهرم که همیشه فکر میکردم پاک و چش گوش بسته ترین مرده اینطور باشه بهش خیلیییی اعتماد داشتم اما چه کنم

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  

عزیزم ناراحت نشو  ولی آدم اگر سلامت روان داشته باشه هرگز اقدام به خودکشی نمیکنه. حتما برید روانپزشک و کمک بگیرید. تازه اونم برای بحث درباره فیلم نه مشکل بزرگ یا سخت...  

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
وقتایی که سرکار بوده میدیده الان که می‌گفت گوشی نمی‌برم دیگه اما خب نیاز داره به گوشی بخاطر همین روی ...

خیلی از مردا همینن

حالا شما متوجه شدی 

یسری اینقدر زرنگن دم به تله نمیدن

میبینی یه عمر زندگی کردی نفهمیدی طرف چی بوده