یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حلقه بخرید برو لباس و مانتو و روسری سفید بخر اگه اهل ارایشگاه رفتی برو وقت بگیر وگرنه خودت خودتو درست کن پسرم که سفره عقد باید سفارش بده و محصر هماهنگ کنه و شیرینی بخره و دسته گل یه شامم که شما باید بدی سعی کن مهمون دعوت نکنی که هزینش زیاد نشه به همون پدر و مادرش و خواهر برادرا شام بده البته اگه میخوای جشن هقد بگیری که کلی کار هست و مفصله
ابتدا انتخاب یه دست لباس خیلی شیک ومامانی 🥰 سپس خرید چنتا لباس خونه ای نو😬 کفش وکیف جیگولی 🤩بعد پیدا کردن ارایشگاه اگر قراره مراسم بگیری و انتخاب لباس مجلسی روز قبل هم اپیلاسیون برو 😊خوشبخت شی عزیزم
[QUOTE=110765709]من پاهام خیلی بد بود جاهایی رو لیزر کن که ناجوره به نظرت اتفاقا یه جلسه هم تاثیرشو میبینی دیگه همو ...[/QUOTE پس باید بکردم ی جا خوب پیدا کنم