سلام سه روز پیش ابرومو هاشور کردم هنوزم حموم نرفتم. چیکارکنم پاک بشه؟ ابروهای خودم طبیعی و خوب بود فقط تاج نداشت. پشیمونم. راه حل بدید پاکش کنم. کیسه بکشم میره؟
والا من الان تايپيك قبلت نگاه كردم خيلي از قبل بهتر شدي
خب اون ابرومو اونجا توی اون عکس اصلاح نکردم حالت بهش ندادم. وگرنه پر و دخترونه بود. فقط تاج نداشت که میتونستم میکرو یا فیبروز کنم. حیف شد. هیچی ابروی طبیعی نمیشه
روزی چند بار بشورمش؟ با اب خالی می شستی یا صابون؟ لیف اینا میزدی؟
بشور تا جایی که میتونی منکه یکسره تو حموم بودم 😂هم زیاد حموم میرفتم هم میشستم. منکه با شامپو. ژل شستشو. صابون با هر چی به دستم میومد میشستم... خدا بگم چیکارش نکنه گفتم این مدلی رف مدل خودشو زد و ی عالمه پولم حروم شد😣😑
کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
پولش به جهنم.خخخ. الان شستی بعد از یک ماه کامل رفت؟ ابروی خودت الان قشنگ موهاش در میاد؟ مثل قبل شده ...
370 پول کمی نیس😥... اره کلا رف باز رفتم هاشور پیش یکی دیگه خیلی بهتر برام در آورد.. موهای ابروم هم نریخته بود. رشدشم تغیری نکرده بود
کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧