2777
2789
عنوان

کمک برای پاک کردن هاشور ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 10846 بازدید | 52 پست
نه بابا کی گفته.مال بعضیا بدون ترمیم هم رنگش خوب میمونه تا یه سال

وای نگو توروخدا. دمش رو بالاتر از ابروی خودم کشیده. یعمی تا اخر عمر نمیره؟ صابون بزنم دمش کمرنگ نمیشه به مرور؟

توی تاپیک قبلیم هست. مدل و رنگشو دوس ندارم مصنوعیه.ابروی خودم پر و طبیعی بود

ابروی خودت خیلی طبیعی و خوب بود

لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال پیش هاشور زدم امسال هم قبل عید فیبروز ترمیم هم نرفتم هنوز رنگش  نرفته 😥 قرمز هم هست&n ...

از فیبروزم راضی نبودی؟ فیبروزتم قرمزه؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وای نگو توروخدا. دمش رو بالاتر از ابروی خودم کشیده. یعمی تا اخر عمر نمیره؟ صابون بزنم دمش کمرنگ نمیش ...

تا اخر عمر چیه بابا.بنظرم از ارایشگره بپرسی بهتره.اما من ک عکستو دیدم خوب شده ها.چیکارش داری

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
منم پشیمون بودم پماد نزدم یکسره هم شستم ترمیم هم نرفتم در عرض 2 هفته خیلی کم رنگ شد سر 1 ماه هم رفت ...

روزی چند بار بشورمش؟ با اب خالی می شستی یا صابون؟ لیف اینا میزدی؟

استارتر همون پماد تترا ساکلینو بزن میگن رنگو می‌کشه بیرون 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
از فیبروزم راضی نبودی؟ فیبروزتم قرمزه؟

نمیدونم این قرمزی مال هاشوره ک دوسال پیش زدم یا از فیبروز .ولی هرچیه خوشم نمیاد اونجاهایی ک خالیه بیشتر معلومه جاهای دیگه معلوم نیست زیاد قرمزیش

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
والا من الان تايپيك قبلت نگاه كردم  خيلي از قبل بهتر شدي

خب اون ابرومو اونجا توی اون عکس اصلاح نکردم حالت بهش ندادم. وگرنه پر و دخترونه بود. فقط تاج نداشت که میتونستم میکرو یا فیبروز کنم. حیف شد. هیچی ابروی طبیعی نمیشه

نمیدونم این قرمزی مال هاشوره ک دوسال پیش زدم یا از فیبروز .ولی هرچیه خوشم نمیاد اونجاهایی ک خالیه بی ...

میشه عکس ابروتو بدی؟ می‌خوام ببینم فیبروز رو سایه چطوری شده.

روزی چند بار بشورمش؟ با اب خالی می شستی یا صابون؟ لیف اینا میزدی؟

بشور تا جایی که میتونی منکه یکسره تو حموم بودم 😂هم زیاد حموم میرفتم هم میشستم. منکه با شامپو. ژل شستشو. صابون با هر چی به دستم میومد میشستم... خدا بگم چیکارش نکنه گفتم این مدلی رف مدل خودشو زد و ی عالمه پولم حروم شد😣😑

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
بشور تا جایی که میتونی منکه یکسره تو حموم بودم 😂هم زیاد حموم میرفتم هم میشستم. منکه با شامپو. ژل شس ...

پولش به جهنم.خخخ. الان شستی بعد از یک ماه کامل رفت؟ ابروی خودت الان قشنگ موهاش در میاد؟ مثل قبل شده ابروت؟

پولش به جهنم.خخخ. الان شستی بعد از یک ماه کامل رفت؟ ابروی خودت الان قشنگ موهاش در میاد؟ مثل قبل شده ...

370 پول کمی نیس😥... اره کلا رف باز رفتم هاشور پیش یکی دیگه خیلی بهتر برام در آورد.. موهای ابروم هم نریخته بود. رشدشم تغیری نکرده بود

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧