2777
2789
عنوان

کمک برای پاک کردن هاشور ابرو

10846 بازدید | 52 پست

سلام سه روز پیش ابرومو هاشور کردم هنوزم حموم نرفتم. چیکارکنم پاک بشه؟ ابروهای خودم طبیعی و خوب بود فقط تاج نداشت. پشیمونم.   راه حل بدید پاکش کنم. کیسه بکشم میره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم حموم بری کم رنگ می شه ترمیمم‌نکنی دو سه ماهه می ره 

لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞

پماد نزن. یکسره هم بشورش 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
فک کنم حموم بری کم رنگ می شه ترمیمم‌نکنی دو سه ماهه می ره 

نه بابا کی گفته.مال بعضیا بدون ترمیم هم رنگش خوب میمونه تا یه سال

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍

منم پشیمون بودم پماد نزدم یکسره هم شستم ترمیم هم نرفتم در عرض 2 هفته خیلی کم رنگ شد سر 1 ماه هم رفت ملا

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
بهت نمياد؟؟ نظر ديگران هم بپرس شايد خودت عادت نداري

شوهرم هم خوشش نمیاد. میگه ابروی خودت پر بود زدی خرابش کردی. هیچکسم این مدت که منو دید نگفت ابروت تغییر کرده یا خوب شدی.خودمم که میرم جلوی اینه بدم میاد سنمو برده بالا انگار

نه بابا کی گفته.مال بعضیا بدون ترمیم هم رنگش خوب میمونه تا یه سال

اخه من فیبروز‌کردم اصلانم کارش خوب نبود چند جا خوندم واسه همین می‌گم

لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞