2777
2789

حیف ک دوست ندارم پایان زندگیم با خودکشی باشه وگرنه تو همین نقطه از زندگیم واقعا این  کارو  میکردم 

من احساس بی ارزش بودن میکنم چون ۲۴ سالمه شاغل نیستم ازدواج نکردم خودمو بی ارزش میدونم واقعا هیچی تو زندگیم ندارم که بخاطرش بخوام خدارو شاکر باشم بخاطر همین آرزوی مرگ میکنم بدجوری کم آوردم یه بار آزمون وکالت دادم قبول نشدم ۱۶ روز دیگ برا بار دوم میخوام آزمون بدم ولی اینقدر حال روحیم بده اصلا خوب نخوندم .. از پدر و مادرم متنفرم حالم ازشون بهم میخوره احساس میکنم از زجر کشیدنم لذت میبرن فقط میگن درس بخون درس بخون انگار من رباتم  دلم میخواد از این خونه برم واقعا متنفرمم ازشون 

نمیدونم چیکار کنم خیلی حال روحیم بده مدام افکار بدی تو ذهنمه یه حس بدی به خودم دارم هر روز بغض و گریه ولی ظاهرمو حفظ میکنم که من خوبم در حالی ک از درون نابود نابودم 😭 

اینقدر حالم بده اومدم اینجا صحبت کنم 

فک کنین این بار قبول نشم چقدر تحقیر میشم 😭 

اصلا من از شاغل شدن و کار کردن متنفرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت خودت رو اذیتم میکنی خیلیا رو میشناسم خودشونو زدن به بی عاری حالا شاغل شدی شدی نشدی هم مهم نیست منم بیست وچهار سالمه کار خاصی نکردم مهم ارامش خودمه خیلی خودتو عذاب میدی

من از وقتی شمارو میشناسم تو فکر درس و ازمون بودی که خیلی هم بهش علاقه ای نداری خوب رهاش کن برو چیزی که دوست داری و یادبگیر و شاغل شو 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من از وقتی شمارو میشناسم تو فکر درس و ازمون بودی که خیلی هم بهش علاقه ای نداری خوب رهاش کن برو چیزی ...

جدی منو میشناسی ینی در جریان تاپیکام هستی آره بخدا اصلا به ستوه اومدم احساس میکنم آخرش روانی میشم چون واقعا حال روحیم خوب نیس

خودت خودت رو اذیتم میکنی خیلیا رو میشناسم خودشونو زدن به بی عاری حالا شاغل شدی شدی نشدی هم مهم نیست ...

من خودخوری عجیبی دارم نمیدونم چجوری باید خودمو آروم کنم 

بسیار کمالگرا هستم واقعا تو تمام این سالا زجر کش شدم یادم نمیاد یروز حالم خوب باشه روحم جسم در عذابه 

جدی منو میشناسی ینی در جریان تاپیکام هستی آره بخدا اصلا به ستوه اومدم احساس میکنم آخرش روانی میشم چو ...

به صورت مداوم نه ولی قبلا تاپیک هاتو خوندم

خیلیا الان دیپلمم ندارن برا این ازمون تلاشتو بکن ولی نشد ولش کن میتونی یکی از لاین های آرایشگری یاد بگیری درامدش هم خوبه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خودت خودت رو اذیتم میکنی خیلیا رو میشناسم خودشونو زدن به بی عاری حالا شاغل شدی شدی نشدی هم مهم نیست ...

خانوادم منت میذارن دیوونم کردن بهم حس بی ارزشی میدن منم خیلی خودخوری میکنم 😭