2777
2789
عنوان

دلم میخواد جانانه ادبش کنم

136 بازدید | 7 پست

شوهرمو میگم. مرد خوبیه ها خیلی فوق العاده خونسرده

دو ماه دیگ باید پاشیم دنبال خونه جدید نمیره پول پیش کم داریم حرصمو در میاره میگ چیکار کنم ندارم دیگ

واسه خرج و خونه و بچه اینا کم نمیزاره ها ولی پررو شده

چند وقتیه من ناراحت میشم اشکمو در میاره دیگ معذرت نمیخواد از دلم در نمیاره و بی خیال طی میکنه 

چند وقتیه دیگ مثل قبل انگار براش مهم نیستم و بی احترامی میکنه کلا فحش بده نیست اما کلماتی بکار میبره ک منو ناراحت میکنه مثلا (چقد غر میزنی در صورتی ک ی بار گفتم یا خب فقط تو میدونی همه چیز تمومی بزار کپمه مرگمو بزارم و خیلی چیزهای دیگه ) پسر ی ساله هم دارم.

کلا دیگ منت نمیکشه و منم زیاد باهاش حرف نمیزنم در حد غذا خوردن و مهمونی حرف میزنیم کلا سروسنگینیم.

دلم میخواد برگرده ب روزهای قبل 

چ جوری ادبش کنم بفهمه ی من ماست چقد کره داره

خودتو ادب کن تا متوجه بشی تو این شرایط بد روحی انتظار منت کشی یه انتظار بچه گانه اس !!

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکنم .شوهرت الان  با توجه به این گرونی های وحشتناک .وپول خونه .اعصابش ضعیف شده .قبول کن دوست عزیز واقعا سخته .من خودم گاهی به مشکل مالی میخورم حتی حوصله خودمم ندارم.من اگر جای شما بودم یه مدت بی محلی میکنم مثل حالا که داری رفتار میکنی یه مدت بگذره خودش میاد سمتت

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...