2777
2789

سلام. من ۲۷ شهریور پریود شدم. ماه بعد ۲۸ مهر پریود شدم. با این حساب طول دوره قاعدگی من ۳۲ روزه میشه. امروز روز چهاردهم قاعدگیم بود که دکتر یه امپول اچ سی جی برام تجویز کرد. امروز کیت تخمک گذاری قبل از زدن امپول استفاده کردم دو خط شد. ممکنه با طول سی و دو روزه، امروز روز تخمک گذاریم بوده باشه؟ چون باید ۲۴ ساعت بعد از اممول برم اقدام چون کیت مثبت شده زودتر از  ۲۴ ساعت برن اقدام؟

نه کیت همون زود دوخط میشه

قبل از امپول کیت گذاشتم. چند ساعت بعد از امپول برم اقدام؟؟ اخه چون ۲۴ ساعت بیشتر تخمک زندخ نمیمونه. اگه قبل از انپول تخمک گذاری کرده باشم چی؟ زودتر برم اقدام؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز hcgزدم و روز۱۲پری هستم و اقدام دارم تا۳روز هرشب فولیمم ۲۴ و۱۵ ۱۳ بود

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍