2777
2789

سلام خانما. دخترم ۴۰ روزشه. نفخو دلدرودو دلپیچه داره. همه داروهارو دادم ولی خوب نمیشه. شبا همش بیداره تا ۷ صبح. بهم گفتن ترنجبین بهش بدم. کسی داده تاثیر داشته باشه؟ طرز مصرفشو نمیدونم؟لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه. خیلی خسته شدم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریز تو لیوان ابجوش بریز بزار یکم بمونه بعد از صافی رد کن بریز تو شیشه شیر بده بخوره من ی تیکه خیلی کوچولو نبات سفیدم توش حل میکردم تا مزش بهترشه بخوره

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
اره من بچم دل درد داشت یکم براش درست کردم خوردش دادم.ترنجبین رو ریختم تو اب جوش دم کشید یکی دو ق چ خ ...

آخه کلی آشغال داره نمیدونم چجوری بشورم؟ چه مقدار بدم؟تاثیر داشت؟

آخه کلی آشغال داره نمیدونم چجوری بشورم؟ چه مقدار بدم؟تاثیر داشت؟

تمیز بشورش خیلی کم بده زیاد نشه.عذر میخوام پی پیش بعد خوردن ترنجبین یکم سیاه میشه ولی دلدردشو میندازه.فقط حواست باشه خیلی کم یه ق چ خوری کفایت میکنه .مابقیشو بریز بره 

چجوری بشم. تاثیر داشت؟؟

آرره خوب بود ولی عرق نعناع بهتره 

یه قاشق غذاخوری ترنجبین و بریز تو صافی چایی بذار خاکش وآشغالش بره البته عطاری تمیزهم داره ولی یه آب بشورش بعدبریز تو آب گرم شیرین میشه خیلی خوشمزه س من خودمم میخوردم 😁 یه قاشق بده بهش