2777
2789
عنوان

چرا خدا زلیخا رو بخشید و جوونش کرد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 3239 بازدید | 69 پست

هرکی یه جوری امتحان الهی میشه

زلیخا هم با اون عشق امتحان شد و اخرش سربلند بیرون اومد چون بت پرستی رو کنار گذاشت و خداپرست شد از اون عشق به خدا رسید خداهم واسش جبران کرد

خدایا شکرت

زلیخا ۲۰ سال زجر کشید تا آخر بعنوان معجزه جوان شد،

کسی که مقام بالایی داشت ولی پست تر از گدا ها شده بود، کسی که مثل اون زجر بکشه تمام گناهاش بخشیده میشه،

حالا ریزش مو چه ربطی داشت،؟! خاله من مو نداشت ولی کلاه گیس میذاشت خیلی هم پز موهای رنگ شده و مجعدش رو میداد، بنظرم نگرشت رو عوض کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زلیخا اون همه سختی کشید و طعنه و زخم زبان شنید ولی دست از عشق یوسف نکشید و همه چیزشو از دست داد جوانیشو ثروتشو زیباییشو عزتشو

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  
درد منو نداری که میگی چرا مقایسه کردی،منم ده سال دارم هر روززز زجر میکشم،موهای پرپشتم واقعا افتضاح ش ...

پس اونی که اصلا مونداره چی بگه

بلاخره هرکسی توهرموقعیتی که هست داره باهمون امتحان میشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
زلیخا انقد واسه دیدن یوسف زجر کشید ک گناهش بخشیده بشه اون زمان هم مردم. جاهل بودن و خدا مهربونتر از ...

خواهرمم پی سی او ،ماشالا یه عالمه مو داره،نمیشه تحمل کرد.نگاه شوهرم به هر زنی که موهای زیبا داره اتیشم میزنه،تو بارداری چیزی نیس بزنم که ضرر نداشته باشه؟

خواهرمم پی سی او ،ماشالا یه عالمه مو داره،نمیشه تحمل کرد.نگاه شوهرم به هر زنی که موهای زیبا داره اتی ...

بارداری؟؟

همین ک. با pcoباردار شدی کلاتو بنداز بالا

من pco هستم باردار نمیشم حسرت بچه دارم پس من خیلی قوی ام ک با وجود اینهمه مشکل هیچی نمیکم😅

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
ربط مو و زلیخا با رسم شکل توضیح بده

بعضی ادما فقط میان مسخره کنن درد بقیه رو،حتما دلایل خودمو دارم،وقتی کمکی نمیتونی بکنی لااقل به دردم با مسخره کردن اضافه نکن،یادت باشه قضاوت کردن بقیه جواب دادن داره