واقعا برام سوال،اون که گناهش نیت خیانت به شوهرش بود،خدا اخر کار بخشیدش و شد زن حضرت یوسف!ولی من که تا جایی که خودم میدونم حق الناسی گردنم نیس انقدر عذاب میکشم بخاطر موهام😭😭😭،سالهاس دارم خدارو قسم میدم به همه چی یه راهی پیش روم بزاره،صبح تا شب دنبال یه راه حلم،هزارتا دکتر رفتم.میگن پی سی او،شاید بخاطر اون باشه،خدا میدونه چقدر تا حالا خرجشون کردم اخرم هیچی به هیچی
وااااا امام سجادم ی مدت مریض بودن حضرت ایوبم این همه بلا سرش اومد هر کی مریض میشه مگ ب خاطر گناهه؟
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
یعنی میگم گناه کردم ولی حق الناس ناجوری گردنم نیس که بگم شاید جزام اینه زجر بکشم همیشه
صدنفر رو میشناسم هم حق الناس گردنشونه هم گناه کردن خوش و خرم خالی از هر دغدغه ای دارن زندگیشونو میکنن زجرم نمیکشن مشکل شما جسمی و پزشکیه ب مسایل معنوی ام ارتباطی نداره
چی رو با چی مقایسه کردی . هنگ کردم. زلیخا سی سال در به در و اشک ریزان بود بعد ایمان آورد بعد بخشیده ...
درد منو نداری که میگی چرا مقایسه کردی،منم ده سال دارم هر روززز زجر میکشم،موهای پرپشتم واقعا افتضاح شده،کلی بدبختی دارم سر این موضوع،شوهرم ،خجالت زده بودنم،...باید یکی مث باشه که متوجه شه چی میکشم
عزیزم ایشالله به وقتش میده.زلیخا ۳۰ سال زجرکشید و کور شد و رسوای عالم شد بخاطر گناهش.کافر بود یکتاپرست شد .خدا به اندازه ای که به اون زجر داد به ما داده به نظرت؟اصلا قابل مقایسه نیست.درسته قلبت از غصه پر شده ولی قیاست عادلانه نیست.بیقرار تباش.به وقتش میده.فامیل ما ۱۲ سال بچه دار نشد الان دوتا پسر خوشگل داره😊