2777
2789
عنوان

انسان تاثیرگذار و مهم🥺

242 بازدید | 22 پست

بچه ها خیلی مهمه ، کنفرانس دارم ولی نمی‌دونم راجب چه شخصیتی صحبت کنم 

برای شما شخصیتی بوده که خیلی الگوی خوبی باشه 

از آدم های معروفم میتونه باشه 

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامد برادران😂😂خیلی تاثیر مبذاره😂😐

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

من یه وقتایی به ماری کوری و اون همه زحمتی که کشید فکر میکنم وسعی میکنم مثل اون انگیزه قوی داشته باشم و برای هدفم تلاش کنم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

منم فردا کنفرانس دارم.😖

میتونید روی شخصیت هایی مانور بدید که با ارائه یک تئوری،یک عمل جدید،یک اختراع و...اثر مهمی روی زندگی بشریت داشته.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

منظورم اینه رفتاراش و عملکردش خیلی خوب بوده و همیشه به عنوان الگو توی ذهنتون شخصیت معروفم مثلاً گاندی ... نه که عمو جانی یا گوگوش😂😂😂😂😂

منم فردا کنفرانس دارم.😖 میتونید روی شخصیت هایی مانور بدید که با ارائه یک تئوری،یک عمل جدید،یک اختر ...

آره دیگه همون فقط یکی که بشه راجبش برخورده توضیح داد یعنی چه چیزی در اون آدم خیلی برای من مهم بوده