2777
2789
عنوان

بتا زير يك

76 بازدید | 13 پست

خانما امروز رفتم ازمايش دادم بتام ٠.١ شد يعني منفي؟ ديكه اميدوار نباشم؟ 

٩ ماهه اقدام كردم اين ماه دكتر بهم دوفاستون داد گفت بعد قطعش سه روز صبر كن پريود شي اگر نشدي روز ٤ ازمايش بده كه ازمايش دادمو منفي بود 

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز از دادم منفی هس  که اول راهی 9ماه که چیزی نیس البته درکتون میکنم انتظار سخته ولی امید داشته باش 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
زیر یک یعنی صفر خب 😔

ميدونم يعني منفي 

اخه الان يه تاپيكي بود يه خانمي باردار بودن با اين وضعيت و مجدد كه تكرار كرده بودن بتا بالا رفته بود

ميدونم يعني منفي  اخه الان يه تاپيكي بود يه خانمي باردار بودن با اين وضعيت و مجدد كه تكرار كرد ...

اخه بتات خیلی کمه حالا باز تکرار کن انشالله میره بالا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم امروز از دادم منفی هس  که اول راهی 9ماه که چیزی نیس البته درکتون میکنم انتظار سخته ولی امید ...

نا اميد شدم كلا☹️اين ماه حتي خالم و بابامم خواب ديدن باردارم (هيچ كس نميدونه تو اقدامم) خيلي اميد داشتم ولي بعد ازمايش نااميد سدم

نا اميد شدم كلا☹️اين ماه حتي خالم و بابامم خواب ديدن باردارم (هيچ كس نميدونه تو اقدامم) خيلي اميد دا ...

عزیز دلم غصه نخور ایشالله ماه بعد خدا بهت ی نی نی سالم صالح بده

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
منم امروز از دادم منفی هس  که اول راهی 9ماه که چیزی نیس البته درکتون میکنم انتظار سخته ولی امید ...

روز چندمه سبكلتونه؟؟؟؟ سيكلاتون چند روزس؟

روز چندمه سبكلتونه؟؟؟؟ سيكلاتون چند روزس؟

من پلی کیست هستم ولی دوماه قرص جلوگیری خوردم رفتم سونو گفت کیست هات رفته ولی این هم عقب انداختم نميدونم چکار کنم فردا باز میرم پیش دکترم ببینم چی میشه

مرسب مهربون همچنين شما ايشالله 

ممنون عزیزم انشالله