نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 عنوان بتا زير يك 76 بازدید | 13 پست خانما امروز رفتم ازمايش دادم بتام ٠.١ شد يعني منفي؟ ديكه اميدوار نباشم؟ ٩ ماهه اقدام كردم اين ماه دكتر بهم دوفاستون داد گفت بعد قطعش سه روز صبر كن پريود شي اگر نشدي روز ٤ ازمايش بده كه ازمايش دادمو منفي بود خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️ 1398/08/11 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 بله منفی اميد به بارداري نداشته باشم ديگه؟ يعني چند روز ديگه پريود ميشم؟ خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
سرنوشت77 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1613 منم امروز از دادم منفی هس که اول راهی 9ماه که چیزی نیس البته درکتون میکنم انتظار سخته ولی امید داشته باش همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 زیر یک یعنی صفر خب 😔 ميدونم يعني منفي اخه الان يه تاپيكي بود يه خانمي باردار بودن با اين وضعيت و مجدد كه تكرار كرده بودن بتا بالا رفته بود خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
ژیزل عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 8285 ميدونم يعني منفي اخه الان يه تاپيكي بود يه خانمي باردار بودن با اين وضعيت و مجدد كه تكرار كرد ... اخه بتات خیلی کمه حالا باز تکرار کن انشالله میره بالا تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 منم امروز از دادم منفی هس که اول راهی 9ماه که چیزی نیس البته درکتون میکنم انتظار سخته ولی امید ... نا اميد شدم كلا☹️اين ماه حتي خالم و بابامم خواب ديدن باردارم (هيچ كس نميدونه تو اقدامم) خيلي اميد داشتم ولي بعد ازمايش نااميد سدم خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 اخه بتات خیلی کمه حالا باز تکرار کن انشالله میره بالا اره خيلي كمه☹️بايد صبر كنم فعلا شايد اصلا پريود اومد خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
سرنوشت77 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1613 نا اميد شدم كلا☹️اين ماه حتي خالم و بابامم خواب ديدن باردارم (هيچ كس نميدونه تو اقدامم) خيلي اميد دا ... عزیز دلم غصه نخور ایشالله ماه بعد خدا بهت ی نی نی سالم صالح بده همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 منم امروز از دادم منفی هس که اول راهی 9ماه که چیزی نیس البته درکتون میکنم انتظار سخته ولی امید ... روز چندمه سبكلتونه؟؟؟؟ سيكلاتون چند روزس؟ خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 عزیز دلم غصه نخور ایشالله ماه بعد خدا بهت ی نی نی سالم صالح بده مرسب مهربون همچنين شما ايشالله خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
سرنوشت77 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1613 روز چندمه سبكلتونه؟؟؟؟ سيكلاتون چند روزس؟ من پلی کیست هستم ولی دوماه قرص جلوگیری خوردم رفتم سونو گفت کیست هات رفته ولی این هم عقب انداختم نميدونم چکار کنم فردا باز میرم پیش دکترم ببینم چی میشه همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
سرنوشت77 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1613 مرسب مهربون همچنين شما ايشالله ممنون عزیزم انشالله همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝