2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 40 پست
خب شما الان چیکار میکنی همون هفت روز رو حیض حساب میکنی یا ده روز؟ 

عزیزم حرفی که من زدم نظر تمام مراجع هست.تمام فقها بلااتفاق میگند هر چی تا زیر ده روز ببینید حیض هست.غلیظ و رقیق و لکه و..هم نداره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرفی که من زدم نظر تمام مراجع هست.تمام فقها بلااتفاق میگند هر چی تا زیر ده روز ببینید حیض هست. ...

ممنونم عزیزم که تو تاپیکم موندی و جواب سوالمو دادی💝💝💝😘😘😘😘😘

مکارم شیرازی 

فقط بعد از سه روز اول اگر چند ساعت دیدید پاک شدید باید غسل کنید و نماز بخونید.بعد دوباره خونریزی و لکه بینی داشتید حیض میگیرید.دوباره میبینید پاک شدید نماز میخونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ممنونم عزیزم که تو تاپیکم موندی و جواب سوالمو دادی💝💝💝😘😘😘😘😘

خواهش میکنم.

هفت رو حیض بقیه ش استحاضه ، دو سه روز میرم برای هر نمازی غسل پنج دقیقه ای میکنم به نیت استحاضه ،&nbs ...

تا ده روز تماما حیض،اگر از ده روز گذشت به تعداد روزهای عادت حیض و باقی استحاضه.

فقط بعد از سه روز اول اگر چند ساعت دیدید پاک شدید باید غسل کنید و نماز بخونید.بعد دوباره خونریزی و ل ...

واقعا یعنی من الان از صبح هییچ ترشحی نداشتم روز هشتمم هست باید نماز صبح و ظهرمو میخوندم تا بعد از ظهر یه لک دیدم باز غسل کنم نماز شبمو بخونم؟ چون تقریبا مطمئنم که تا فردا شب یا ظهر لک نمیبینم شایدم کلا پاک شده باشم هرماه همینجوریم گاهی هشت روزه پاک میشم گاهی ده روزه 

واقعا یعنی من الان از صبح هییچ ترشحی نداشتم روز هشتمم هست باید نماز صبح و ظهرمو میخوندم تا بعد از ظه ...

بله باید همین کار رو کنید.مسائل بانوان آقای مکارم خیلی سخته