2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 40 پست

عزیزم ،هیچ وقت سوالات شرعیت رو این جور جاها نپرس ،چون اکثرا شنیدن،اونایی هم ادعا دارن متخصص هستم،چون شما مطمئن نیستی براتون حجت شرعی محسوب نمیشه!

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)
خواهش میکنم جواب بدین من هرماه این دو دلی رو دارم و متنای قلمبه سلمبه مراجع رو هم نمیفهمم یکی به زبا ...

اگه خون گرم و غلیظ باشه میشه حیض و نباید نماز بخونی ، اما در حد لکه بینی میشه غسل استحاضه یعنی میری دوش میگیری نیت غسل استحاضه می‌کنی ، چون دیگه گرم و غلیظ نیس و با فشار از بدنت خارج نمیشه ، گاهی ممکنه برای نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا دوبار بری حمام غسل کنی در هر صورت باید لحظه ی نماز خوندن لباست تمیز باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از روزی که عادت میشید باید سه روز اول استمرار داشته باشه.یعنی سه روز پشت سرهم حتی به اندازه ده دقیقه هم از داخل پاک نشید.این میشه خون حیض.

خون حیض کمتر از سه روز نیست،بیشتر از ده روز هم نیست.

اگر شما عادت معینی داشتید،مثلا همیشه هفت روزه بودید،روز هفتم که پاک شدید کاملا غسل میکنید.

ممکنه گاهی اوقات بیشتر از هفت روز لکه بینی داشته باشید.اگر این لکه بینی ها بعلاوه اون هفت روز عادت خودتون تا ده روز تموم شد همه حیض حساب میشه.

اگر بیشتر از ده روز شد،شما همون هفت روز رو حیض میگیرید باقی رو استحاضه.

فهمتی حبیبتی؟😊

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگه خون گرم و غلیظ باشه میشه حیض و نباید نماز بخونی ، اما در حد لکه بینی میشه غسل استحاضه یعنی میری ...

یعنی من که از روز هفتم دیگه خون گرم و غليظ نمیبینم و همش لک قهوه ای هست و بعضی وقتا کلا یه روز کامل ترشحی ندارم برم غسل کنم و نماز بخونم و روزه و رابطه و این چیزا ایرادی نداره؟ 

عزیزم ،هیچ وقت سوالات شرعیت رو این جور جاها نپرس ،چون اکثرا شنیدن،اونایی هم ادعا دارن متخصص هستم،چون ...

آخه من از این آنلاینا میپرسم که مکارم داره اونا هم قلمبه سلمبه جواب میدن بازم نمیفهمم😥😥

من شنیدم که فکر کنم مکارم البته مطمئن نیستم گفته که روزای آخر چون خون تازه نیست و انگار خون مونده رو ...

نه عزیزم هیچ مرجعی همچین چیزی نگفته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
لطفا زنگ بزن بپرس ، خودتو اینجا به شک ننداز و گیج نکن. یه تلفن زدنه دیگه تنبل نباش

شماره رو از 118 باید بگیرم؟ بگم شماره چی میخوام😂 من همیشه از سایتای مراجع سوال میکنم که گنده گنده جواب میدن نمیفهمم

آخه من از این آنلاینا میپرسم که مکارم داره اونا هم قلمبه سلمبه جواب میدن بازم نمیفهمم😥😥

زنگ بزن به پاسخ سوالات حرم رضوی خیلی خوب جواب میدن،۰۵۱۳۲۰۲۰

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)
یعنی من که از روز هفتم دیگه خون گرم و غليظ نمیبینم و همش لک قهوه ای هست و بعضی وقتا کلا یه روز کامل ...

منم این مشکلات رو داشتم اما سایت های مذهبی و مراجع اینو میگن چون خون پریودی معمولش سه یا پنج یا هفت روز 

متشکرم از راهنمایی همه دوستان بازم زنگ میزنم میپرسم امیدوارم ساده توضیح بدن برام😁

مرجع تقلیدتون کیه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم این مشکلات رو داشتم اما سایت های مذهبی و مراجع اینو میگن چون خون پریودی معمولش سه یا پنج یا هفت ...

خب شما الان چیکار میکنی همون هفت روز رو حیض حساب میکنی یا ده روز؟