2777
2789

دخترم 8 ماهشه و فوق‌العاده شیطون و وابسته بهم. 

و این اولین بچمه و توی غربت هستم و دست تنها

بی تجربه ام و خیییییلی خسته از بچه داری و ازینکه یک لحظه از وقتمم مال خودم نیست

همش دراختیار بچه و همسر

هیچکسم ندارم بچه رو دوساعت برام نگه داره که یه خواب راحت داشته باشم

همسرمم 5 صب میره 8 شب میاد و دوساعت بعدش میخوابه و نمیتونه کمکم کنه و هرچی ام توصیح میدم خستگیم براش معنی نداره میگه تو خونه نشستی واس خودت

دارم عصبی و افسرده میشم چون هیچکسم ندارم که باهاش رفت و امد کنم البته نمیتونمم با هرکسی صمیمی بشم

برام بگید که شما تو این دوران چیکارا کردید 

چطوری روزگار گذروندید

واسه روحیه و انرژیتون چیکار کردید 

چرا بچتو ی کلاس ورزش ثبت نام نمیکنی؟؟بچه ابجی من س سالش بود فرستادش ژیمناستیک..یا مهد بذاریش مثلن س روز درهفته..و خودتم برو کلاس یوگا

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم خستم خیلی خسته پسرم نزدیکه ۵ماهشه

همش غرمیزنه خودش نیم ساعت زمین بازی نمیکنه نیم ساعت خواب نداره

الانم رو پامه

نه به خونم میتونم برسم نه به خودم

نه جایی میتونم برم نه خانوادم نزدیکن که برم یه ساعت پیششون تادلم باز شه 

چه زندگیه مزخرفیه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
چرا بچتو ی کلاس ورزش ثبت نام نمیکنی؟؟بچه ابجی من س سالش بود فرستادش ژیمناستیک..یا مهد بذاریش مثلن س ...

8 ماهشه

باشگاه مادر و فرزند خواستم برم گفتن بچت خیلی کوچیکه بیاریش فوری مریض میشه از بچه های دیگه

این دوران برا همه همینجوری مخصوصا اونا که خانوادشون نزدیک نیستن ولی چشم بعم بزنید میگذره و کوچولوهااا بزرگ شدن بدون اینک واقعا ازین دوران لذت ببرید

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
8 ماهشه باشگاه مادر و فرزند خواستم برم گفتن بچت خیلی کوچیکه بیاریش فوری مریض میشه از بچه های دیگه

اره من فک کردم گفتی دوسالشه..نمیدونم چرا😐😐😐😐

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
منم مثل شما هستم  دو سال به بعد بهتر میشن  به نظرم کلا بچه خورد و خوراک و خوابش خوب بشه ...

اخه ذو سال خیلی زیاده

از تو خونه بودن خسته شدم دوس دارم سر یه کاری باشم

از خودم لذت ببرم

اعصاب برام نذاشته انقد میچسبه بهم

انقدرم این دکترا تو بارداری مکمل به خورد ادم میدن بچه ها شیطون میشن 

من یه زن سیو یک ساله و تنها و در تهرانم 

سال دوم ازدواجم خدا دختر بهم داد و کلا خودم بودمو دخترم 

مادرشوهرم نزدیکم بود ولی هیچ وقت برا بک ساعتم بچه رو پیشش نراشتم 

خودم برنامه ریختم که بهم خوشبگذره 

بچه رو عصر را پیش همسر میخوابو‌ندم و باشگاه میرفتم و روزایی که نمیرفتم با دخترم هر روز بیرون راه میرفتیم و پاساژ گردی و پارک گردی میکردیم 

دخترم از سه ماهگی هر روز تو کالیکه همه جا بردمش 

خرید 

بازار 

پارک 

باشگاه 

پیاده روی 

و همه جا

دیگه مناظر نبودم همسرم بیاد منو جایی بره 

هم دخترم بسیاااااار اجتماعی شده و هم وقتمون پر 

الانم خدا یه دختر دیگه بهم داد و حالا سه نفری بیرون میریم و نمیزاریم سخته بشه تنهایی

من خواب بچه رو اول از همه درست کردم که عادت کنه یه تایمایی حتما بخوابه و منم تو اون زمان به کارام برسم یا استراحت کنم 

همیشه غذام به راه 

خونه تمیز و مرتب 

با بچه ها بازی میکنم و خلاصه وقتم پره 

انقدر خوبه که از الان به فکر سومی هستم

خدايا آن ده ,كه آن به