2777
2789
عنوان

واسه عروسی خواهرم آرایشگاه کجا برم

2279 بازدید | 79 پست

سلام عزیزان دوستای خوبم عروسی خواهرم نزدیکه دنبال یه ارایشگاهم که قیمتش هم زیاد بالا نباشه ترجیحا توی محدوده مرکز تهران

ممنون میشم اگه تجربه ای دارین در اختیارم بذارین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاطیما ادرس دقیقشو نمیدونم ولی خیلی  شیکو با کلاسن و کارشون درسته

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

بیا خودم درستت کنم :/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بزن توی نت میاره

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
با اجازه استاتر.به من لطف کنید بگید عروسی خواهر زادم برم آرایشگاه یا اینکه خودم یه طوری آرایش کنم

بنظرم برو اگه بودجشو داری 

ما تو محلمون ی ارایشگاهه من رفتم پارسال ۱۵۰ دادم با ارایش مو خیلی خوب درستم کرد 

واسه عروسیمم اینحا میرم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️