2777
2789
عنوان

کدبانوهای عزیز یه سوال آشپزی دارم

95 بازدید | 15 پست

قارچ رو وقتی سرخ میکنم اب میندازه و تا بیاد ابش خشک بشه و تفت بخوره با روغن سیاه میشه .شما قارچ رو چه جوری تفت میدید که سیاه نمیشه؟؟؟؟؟

خدایا ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قارچ به اندازه دلخواه خورد کن بریز داخل آب جوش که کمی آبلیمو هم داخلش باشه بیه پنج دقیقه بعد آبکش کن بریز داخل آب سرد سرد و آبکش کن و فریز کن. به این روش میگن بلانچ 

و در کل همیشه قارچ را با حرارت زیاد سرخ کن و کمی آبلیمو

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
قارچایی که قهوه ای شدن و مثل اول نیستن سیاه میشن ولی من آبلیمو چند قطره و روغن وونمک میزنم تفت میخو ...

چه موقع اضاف میکنی آبلیمو اونوقت ترش نمیشه؟؟ نمک میزنی سفت نمیشه؟؟؟

خدایا ....
قارچ.رو خورد می کنم .میریزم تو آب جوش و نمک و آبلیمو بجوش ه یکم بعد آبکش می کنم میزارم آبش بره ... ب ...

من همون موقع میخام استفاده کنم .نه برای فریز کردن

خدایا ....
همون اول آبلیمو میزنم .بخاطر اینکه بوی خامی قارچ رو بگیره.در حد ۳ قطره بریز با نمک چرا سفت بشه؟؟؟

معمولا نمک به بعضی مواد بزنی میگن سفت میشه موقع پخت.فک کردم قارچم سفت میشه با نمک.بعد تا چه حد تفتش میدی تا حدی که اب بندازه و آبش خشک بشه؟؟؟

خدایا ....
معمولا نمک به بعضی مواد بزنی میگن سفت میشه موقع پخت.فک کردم قارچم سفت میشه با نمک.بعد تا چه حد تفتش ...

نه عزیزم قارچ سفت نمیشه

ببین شروع کرد اب بندازه شعله رو بیشتر کن .چون قارچ توی آب سیاه میشه

ابش کشیده شد شعله رو کمتر کن که نسوزه و در حد ۱ دقیقه هم تفت بخوره

همون اول روغن هم بریزیا

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز