2777
2789
عنوان

لباس -عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 34 پست

ب سلامتی و خوشی بپوشی عزیزم ..خیاط اونجا چند میدوزع

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
چقدر کل پارچه با دوخت واسه تموم شد

کارشده ۶۰سانت گرفتم بالاتنه فقط با کرپ .. کرپ متری ۱۲۰ گرفتم ۲متر ۷۰سانت واسه دنباله دار تقریبا ۷۰۰ پارچه شد خیاطم گفت ۴۵۰ اینا میدوزه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشده ۶۰سانت گرفتم بالاتنه فقط با کرپ .. کرپ متری ۱۲۰ گرفتم ۲متر ۷۰سانت واسه دنباله دار تقریبا ۷۰۰ ...

اوه اوه مبارکت باشه عزیزم منم دارم از الان از شوهرم کمکم میگیرم پول تا سکته نکنه خخخخخ البته من مانتو شلوار کفش کیف دو دست لباس مجلسی سادا واسه حنابندون جهاز میخوام بخرم تازه دخترمم هست که واسه عروسی میخوام باهم ست باشیم😤

من عاشق زندگیمم 😍