2821
2789
عنوان

یه سوال خصوصی داشتم

1215 بازدید | 86 پست

گفتم اگه اینجابپرسم یامیبندنم به فحش یادستم میندازن رفتم تاپیکای سال ۹۱ همین سوالوپرسیده بودن اینقدرکاربرامودبانه ودلسوزانه جواب داده بودن حتی یه نفربدوبیراه نگفته بودحیف کاش الانم جوسایت مثل اون موقع بودنظرشماچیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره همینطوره جدیدا یا بلدن مسخره کنن یا مزه بریزن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

تاچه حد خصوصی ؟؟بوگو🤔

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

واااقعا...

دلم ميگيره وقتي فكر ميكنم هر كدوم اون كاربرا الان كجان؟زنده ن؟خوبن؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

اون موقع تو سایت مشکل رو مطرح میکردن. الان راجع به جزئیات زندگی خصوصی بقیه سوال میپرسن!

اون موقع سایت پر از بچه نبود یه جو خانومامه داشت. الان کاربر میاد تاپیک میزنه سوالای خصوصی میپرسن، بعد کاشف به عمل میاد کلاس هفتمه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نظرم اینه برو تو همون تاپیکای قدیمی جواب سوالت رو بگیری

از کلینیک هم میتونی استفاده کنی 

رخت خواب پهن کنی گزارش میزنیم😀

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

چون اون موقعها موبایل دست هر بچه نیم وجبی و هرعمله و اکله ای نبود واقعا

الان نصف تاپیکای نی نی سایت رو بچه مدرسه ای ها و عمله های مریض ول تو سایت میزنن و یا جواب میدن

من ازهمون قدیمیهای سایتم 

واقعا کلاس و لول اجتماعی کاربرا کلا خیلی خیلی فرق داشت، زیر و رو شد نی نی سایت اصلا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792