2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه تشکیل نشه 😔 دوقلو نمیخام 

عزیزم ناشکر نباش. اصلا ممکنه ک رشد نکنه ولی اینجا فقط ناشکریت رو کردی رفته. عزیزم فکر این رو کن خدای ناکرده بعد سقط شما دیگه باردار نشی ایا باز هم میخوای ک رشد نکنن؟!!

خواهشااز خدا بخواه ک ببخشه و ازش بهترین ها رو بخواه و صلاح هر چی هست پیش بیاد

دور از جان شما. انشالله ک هییییچوقت چنین مشکلی پیش نیاد. من دختر عموم بنده خدا ب خاطر همین توقف رشد مجبور ب سقط شدولی خب بعد سقط ک استفاده از دارو ، رحمش سوراخ شد و الان توانایی باروری نداره دیگه

البته این رو هم بگم این از نوادر هست و خیییییییییلی کم پیش میاد 

عزیزم علائم سقط چیه 

من خودم سر سقطم لکه بینی داشتم و این ک دیر فتال پل تشکیل شد و ضربانش هم خییییلی ضعیف بود ک دو هفته بعدش یکباره ب خونریزی شدید افتادم و رفتم سونو گفتن جتین رشدش متوقف شده 

من خودم سر سقطم لکه بینی داشتم و این ک دیر فتال پل تشکیل شد و ضربانش هم خییییلی ضعیف بود ک دو هفته ب ...

منم لک بینی دارم و درد خفیف، اگر خدا خواست خودش سقط میشه یا باید امپول بزنن یا کورتاژ کنن من هیچی بلد نیستم بارداری اولمه و تازه ازدواج کردم 

منم لک بینی دارم و درد خفیف، اگر خدا خواست خودش سقط میشه یا باید امپول بزنن یا کورتاژ کنن من هیچی بل ...

انشالله که هر چی برات خیر هست پیش بیاد عزیزم. من خودم تو خونه و با قرص سقط کردم ولی خب من ب زور تونستم قرص هارو پیدا کنم چون میگن باید تو بیمارستان و تحت نظر باشی ک البته واقعا بهتر بودومنم بیمازستان میرفتم. عزیزم خواهشا فقط ب سقطشون فکر نکن