2777
2789

من بچه چهارمم رو باردارم دوتا پسر ویه دختر دارم خیلیییییییی دوست داشتم اینم دختر بشه که دخترم ابجی داشته باشه ولی خدا واسم یه پسر دیگه خواسته بود اول هیچ حسی بهش نداشتم واز اومدن یه پسر دیگه نالاحت بودم اما ناشکری هم نمیکردم فقط به خدا گفتم مهرشو بذار تو دلم

الان که تکون میخوره دلم واسش غش میره 

عاشقشم فک میکنم خیلی واسم قدم داشته باشه

دوسش دارم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

ای جان تیکرتو آبی کن 💙

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن خدا یکیشو به منم بده  😘 ان شالله سلامت بغلش بگیری

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

خدا برات حفظشون کنه شاد وسلامت باشن❤️❤️❤️❤️

ولی من به مخارج یه بچه که فکر میکنم گریه م میگیره خدا رحم کنه به ۴‌تا😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اسمشم امیر علی هست اگه خدا خاست سیززده رجب به دنیا میاد

قبل اینکه بفهمم سیزده رجب تاریخ زایمانمه قصد داشتم به عشق امام علی اسمشو علی بذارم

جالبه واسم فقط کاس همون تاریخ بیاد نذر اقا امام علی

فدایی امام علی 

سرباز امام زمان

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
واقعا.من فکر میکردم نسلشون منقرض شده کامل

نه همه خواهرو برادرهام۳یا۴تادارن فقط من دوتا دارم

ما۴خواهرو۶برادریم

حافظ قران هستم!دوفرشته دارم مهرساوپارسا نزدیک۶و۴سالشون😍❤!!خدایامرسی بابت همه چی