2777
2789
عنوان

اینجا دوستای صمیمی دارین که از نینی سایت باهم اشنا بشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست
آره پنج شش تا صمیمی  ده دوازده تا هم معمولی

چه جالب چجوری صمیمی شدین؟منظورم خاطره جالبی دارین درمورد نحوه اشناییتون

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
من‌چند نفری بهم در خواست دادن‌قبول نکردم  چون بخوام درد و دل کنم یا بشنوم داغون‌میشم روحیم‌نمی ...

اره میدونم چی میگی مخصوصا اگه خیلی روی خودت کار کرده باشی منفی نشی و تو محیطای منفی نباشی👍🏻

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه تو همون اون یکی تاپیکیه هسدی😁 نه تعجب نکردم😬❤

اره عزیزم منم دیگه یهو اومدم هعی کلی تاپیک ب ذهنم میرسه نصفه شبی🙈♥️😍

شهرتو بگو کسی پایه باشه درخواست دوستی میده عزیزم

اره عزیزم باید اینجوری دوست بشیم 👍🏻😁

اره عزیزم منم دیگه یهو اومدم هعی کلی تاپیک ب ذهنم میرسه نصفه شبی🙈♥️😍

خوش اومدی عزیزم😍❤

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
منم با شناخت میخام دیگه ولی اول کاربریمو میترکونم ک هیچی از من ندونه بعد با کاربری جدیذ تاپیک میزنم ...

عه چرا خب دوس نداری بشناسنت؟

قط میکنم باز همینو وصل میکنم🙄🙄🙄

اها خب پس بازم حیفه😜🙈😁