سلام دوستان من هفته۱۱بودم که یهو خونریزی کردم و رفتم بیمارستان ..من دوقلو دارم یکی از قبل ها پشت جفتش خونریزی کرده ..بهم شیاف پروژسترون داد دکترم روزی دوتا ..بعد با ۱۲هفتگی خونریزی شدید گردم و باز رفتم بیمارستان این بار سه تا کرد شیافم رو آیا از چی میشه که یهو بعد یه هفته بازم خونریزی شدید میکنم در صورتی که داشتم خوب میشدم آروم آروم داشت لکه بینیم هم درست میشد ولی بازم خونریزی شدید کردم و من استراحت مطلقم یعنی فقط فقط برای دسشویی از جام بلند میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم هماتوم داری منم خونریزی کردم توهفته ۹و تا هفته ۱۲ هم ادامه داشت روز اول ک خیلیی شدید بود دکترم گفت دوتا شیاف بزار ولی من خودم ۳تا میذاشتم تا خونریزیم قطع شد هفته ۱۲رفتم ان تی گفت هماتوم نیس رفع شده بود نگران نباش گلم استراحت کن خیلی زیاد
خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
منم دقیقا مثل شما بودم ، هماتوم داشتم که خداروشکر بعد دو سه هفته دفع شد به مصرف دارو و استراحت ادامه بده بذ گذر زمان حل میشه نگران نباش ، با دکترت هم بیشتر در ارتباط باش
منم دقیقا مثل شما بودم ، هماتوم داشتم که خداروشکر بعد دو سه هفته دفع شد به مصرف دارو و استراحت ادامه ...
چرا سونو انجام دادم ولییی تعجبم از این که چرا یهوییی بعد یه هفته استراحت و استفاده از شیاف یهوییی خونریزییی شدید کردم ..بازم رفتم سونو گفت خونریزی پشت جفت