2777
2789
عنوان

میخوام برم مشهد پول ندارم

81 بازدید | 6 پست

حالم خیلی بده، دلم میخواد از این خونه از این شهر برم

خیلی حالم بده خیلی

به شدتتتت نیاز دارم تنها باشم

۱۵ دارم برا دانشگاهمه... اگه نرم زیادتر میشه شهریه

اگه برم مشهد بعد دیگه دانشگاه نمیتونم برم

نیاز دارم تنها باشم

ولی اگه برم و برگردم دیگه هیچ کاری برا انجام ندارم

دیگه هیچ پولیم ندارم...

حالم خیلی بده نمیدونم چکار کنم...

حس میکنم اگه این نیاز ب تنهایی برطرف نشه خودمو میکشم

چون دیگه نمیتونم تحمل کنم نمیتونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم دخترم همش بهونه میکنه بریم مشهد ۸سالشه...باباش میگه پول ندارم نمیتونم...بمیرم برا بچم😔

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضای دوستمون کاربر

@_mobtala_
رو بخونین و انجام بدین.
به خدا و اهل بیت هم توسل کنین.
انشاءالله طلبیده بشید برای مشهد.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم دخترم همش بهونه میکنه بریم مشهد ۸سالشه...باباش میگه پول ندارم نمیتونم...بمیرم برا بچم😔

امضای دوستمون کاربر

@_mobtala_
رو بخونین و انجام بدین.
به خدا و اهل بیت هم توسل کنین.
انشاءالله طلبیده بشید برای مشهد.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

عزیزم 🥲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

امضای دوستمون کاربر@_mobtala_‍ رو بخونین و انجام بدین.به خدا و اهل بیت هم توسل کنین.انشاءالله طلبیده ...

مرسی عزیزم