2777
2789
شوهرمن سلیقش توشلوار خریدنو پیراهن خریدن عالیه ولی تو سویشرت افتضاحه

اره دقیقا شوهر من کفشم خوب نمیخره   به اضافه همینایی که گفتی...

ولی بقیه خوبه  هیچوقت نشد باب دل من یهکاپشن بخره این مرد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره دقیقا شوهر من کفشم خوب نمیخره   به اضافه همینایی که گفتی... ولی بقیه خوبه  هیچوقت نشد ...

اخ داغ دلمو تازه کردی،تازه شوهر من همیشه تنهایی میره خرید ایندفعه منو برد بعد گفت واسه‌همین باتو نمیام تو ادمو دو دل میکنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم نظرم همین بود گفتم‌واسه مجردا خوبه نه شما که زن‌وبچه داری زشته 

چی بگم ؟ولی اگه درمورد شکلش بپرسی من میگم خیلی شیکه و جذابه به چشم برادری رو تنشم نشسته بود 

حالا تو هم تو ذوقش نزن گناه داره

وخدایی که بشدت کافیست
شوهرم۲۹سالشه البته هنوز کامل ۲۹سالش نشده

خب این مدل سویشرت ها خوبه ولی طرحش خیلی بد 

اگه خجالت نمیکشی با اینجور لباس بری بیرون باهاش 

بذار زشت بپوشه😂😂پیرزنا هم روشون و برمیگردونن اگه ببیننش😅😅👍👍👍

(به قول مامانم بذار زشت بپوشن (البته نه نامرتب)زشت می پوشن و دمشون و همیشه تکون میدن واسه بقیه 

بدتیپ باشن بهتره)

البته من به شخص خجالت می کشم طرفم همچین چیزی بپوشه 👻👻👻

I'd walk straight through the bullet😏
خب این مدل سویشرت ها خوبه ولی طرحش خیلی بد  اگه خجالت نمیکشی با اینجور لباس بری بیرون باهاش&nb ...

خخخخ راست میگی ها تعریف نباشه شوهرم خوشگلم هست بهتر بزار بپوشه ولی اخه حیفه پول بخدا 

خخخخ راست میگی ها تعریف نباشه شوهرم خوشگلم هست بهتر بزار بپوشه ولی اخه حیفه پول بخدا 

🙄ولی بذار تعویض کنه 

البته اگه دوس نداره بذار همین جور برگرده یه روز یکی ک بهش گفت میفهمه ک حرفت درست بوده 

الان بگی پس بده فک میکنه میخوای زشت بپوشونیش یا نمیخوای جوونی بپوشه 

بذار بمونه  با همین آبروش ک رفت میفهمه توام بد نمیشی اینجا تازه بیشتر نظراتت و میخواد ازون به بعد 

پولش و ک از خودش داده چرا خودت و اذیت میکنه 

واسه مردا زیاد حرص نخور انگشتاتم یه من عسل کنی بذاری تو دهنشون باز گازت میگیرن 

❤❤❤❤❤تو خوش تیپ باش و خوش   

🙄ولی بذار تعویض کنه  البته اگه دوس نداره بذار همین جور برگرده یه روز یکی ک بهش گفت میفهمه ک ح ...

وای اره دقیقا تومغازه ک بودیم گفت إی حسود خانم میخوای من لباس شیک و جوون پسندنپوشم ک کسی نگام نکنه منم خندیدم‌گفتم دیوانه هرجور خودت میدونی،بعد ک من اومدم توماشین خودش رفت حساب کنه میگه فروشنده گفته خیلی هم بهت میاد شیکه تو تنت

وای اره دقیقا تومغازه ک بودیم گفت إی حسود خانم میخوای من لباس شیک و جوون پسندنپوشم ک کسی نگام نکنه م ...

😅بهش جنس بنجل داده معلومه میگه شیک 

عزیزم به کسی ک ب این طرحا راضی بشه میگن خوب شیکارو می ذارن سخت پسندا ببرن 

ولش کن هیچ بهش نگو 

ببین من ۲۱ سالمه مجردم و دانشجو 

اما تا دیدمش حالم بهم خورد بخدا خیلی داغونه و دهاتیه 

این مدل بد حتی گوچیش هست طرحLvهست من داداشم مدام میخره بهت نشون بدم البته سنش۱۹بهش میاد رنگ هایی که میزنه به سنش میپوشه تمام لباساشام همه برند هستن 

بذار شوهرت با همین تیپ زاقارت بمونه اگه دختری نگاش کرد من دیدم حالم بد شد

حالا که بهت این حرف و زده ولش کن 

برند گوچی پارسال خریدش قیمتش بالاست حالا به سنش ۱۹میاد 😑بذار شوهرت فک کنه بهش و به سنش میاد 

من الان‌اینم پسند نکردم اصلا،تو این طرح ها اصلا دوست ندارم ب مارکشوبرندش کاری ندارم ظاهرش واسم مهمه