2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیه  عین شوهر من یه چیزایی میخرن ادم شک میکنه ایا اینام تو این جهان زندگی میکنن عای ...

اره بخدا پارسال یه سویشرت قرمز خرید روش ستاره های ریز سفید یکم پوشید انقدر ک‌گفتم زشته نوی نو بود دادم ب کسی،اصلا زنونه میزد

[QUOTE=110650271]عزیزم هر موقعم سلیقت با سلیقش جور نبود اینجور داغون نزن تو ذوقش[/QUO.       چندباری تو مغازه ازم پرسید چطوره اول گفتم خوبه خودت میخوای بپوشی بعد یکی دیگه هم‌پسند کرد دودل موند منم گفتم اون بهتره بازم هرجور خودت میدونی 

اره بخدا پارسال یه سویشرت قرمز خرید روش ستاره های ریز سفید یکم پوشید انقدر ک‌گفتم زشته نوی نو بود دا ...

وای شوهر منم پارسال یه کاپشن خریده بود بادی  تهش کشی بود😂توش پره خز😐 وای اومد تو خونه گف کاپشن خریدم😀

گفتم بندازش دور  حق نداری وقتی بامنی  اینو بپوشیا 😂😂

بعدم قایمش کردم😊

تنهایی میرن خرید همین میشه دیگه

حالا امسالم گیر داده بود به یه کاپشن چرم😭😭😭

گفتم زشته نخر گف تو چه میدونی اخه😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره موافقم ولی من کلا باخود سویشرته مشکل دارم 

اگه سن همسرت پایین ۳۰ به نظرم این مدل ها باید بپوشه البته این مدلش واقعا بی کلاس اصن نه جلف و نه دختر کش فقط بی کلاس خیلی 

اخه طرح های سفیدش خیلی زیادن 

اما این مدل ها با طرح دیگه قشنگ تره ببین من داداشم یکی گرفت خیلی قشنگه و جوونی سفید توش طرح مشکی برند lvهست 

شما درست میگی حداقل یکم خلوت تر و که بگیره خیلی قشنگ تر و آدم خجالت نمی کشه باش برو بیرون

I'd walk straight through the bullet😏