2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهرم

754 بازدید | 42 پست

ماجرا اینه که من چند تومنی دارم دست مامانم ،،

پریشب شوهرم ب من گف تو واسه این پولاتو تو حساب خودت نمیریزی چون از من میترسی که پولاتو ازت ببرم !!!!

من ک خدا شاهده اصلا این موضوع ب فکرم نرسیده تا حالا ،خیلی ناراحت شدم هر چقدر گفتم نه اینطور نیس شوهرم باز حرف خودشو میزد منم عصبی شدم گفتم شات پیام بانکی رو برات میفرستم ک پولا رو حساب خودمه بعدم گوشی رو قطع کردم 

حالا از اون روز هی میخام پولا رو انتقال بدم کارت مامانم دست کسی دیگس .داداش بزرگم  رفته روستا نت نداره ک با گوشی برام انتقال بده 

الانم اون یکی داداشم رفته کارت رو از اون فرد گرفته سه تا عابر بانک گشته سه تا خراب بودن  اعصابش خراب شده برگشته خونه😑😑😩

اصلا انگار همه چی لج افتاده .به نظرتون صلاحی تو کاره؟؟

شوهرمم از اون شب هیچ سراغی ازم نگرفته .سرکاره شهر دور.

از همراه کارت گوشی خودت نمیتونی استفاده کنی؟؟؟خب دست مادرت دادی کار فلطیه میذاشتی تو حساب خودت تو بانک و کارت عابر هم درست نمیکردی ک پولت بمونه و پس انداز باشه شوهرتم ممکنه چنروز ساکت بشه شاید از چیزی دلخور بوده و ب این بهونه خودشو خالی کرده حالا سعی کن اینگارو کنی تا جلوی بحثای الکیه بعدی رو بگیری

از همراه کارت گوشی خودت نمیتونی استفاده کنی؟؟؟خب دست مادرت دادی کار فلطیه میذاشتی تو حساب خودت تو با ...

پولا اصلا دست من نرسیده دوستم

وام بوده ک جمع شده دو ماه پیش ریختن ب حساب مامانم منم حساب خوب نداشتم 

حساب مادرم سود خوب میداد ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو آره اصن پول خودمه تو چیکار داری والا 

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
پولا اصلا دست من نرسیده دوستم وام بوده ک جمع شده دو ماه پیش ریختن ب حساب مامانم منم حساب خوب نداشتم ...

خب همینو بهش میگفتی....سعی کن همیشه تو زندگیت واقعیتو بگی.این یه تجربه میشه برات چون دروع میگی بعدا میفهمع حالا خراب میشی ک هیچ بعدشم ثابقت خراب میشه

راه حل بعدی اینه از کسی همون اندازه قرض کن دوسه روزه بگو همین الان با اپ بزنه برات ، 

ولی اگ خودت بخودت اطمینان داری نیاز نبود ک به شوهرت اینجور بگی ، و الانم اگ به خودت مطمینی نیاز نییت خودتو به شوهرت اثبات کنی ، و پول حتما برگردونی حساب ، مامانتم قرض گرفته پس میده دیگ ، 

در ضمن اصلا ایراد نداره ک شوهرت فکر کنه بخاطر دسترسی نداشتن اون پولات میدی مادرت ، راحت بهش بگو اگ پول توی حساب خودم باشه  اگ تو هم خرج نکنی خودم خرجشون میکنم ، وقتی بدم کسی دیگ  ، یه دلخوشی به اسم پس انداز دارم ، درضمن ، چقدر یاده ای ک شوهرت هم از پولت خبر داره هم از اینکه کجا نگهش میداری 

تنها راه حل واسه شما که از دعوا و حرف و حدیث کم  بشه ، استفاده از وام های خونگی ،  پولتو هر ماه بفرست برای قسط خونگی ، هم پولت جمع میشه ، خم بهانه داری ک پولات مشخصه کجایه ، و هم شوهرت طلب پول نمیتونه کنه ازت و هم هر چی گفت بگو قسطام مونده ، 

اصلا اصلا اصلا حتی با دعوا نگذار حرفش درمورد پول خودت به کرسی بنشونه ،بگه ک بهش اطمینان نداری ، بهش بگو حرفت اشتباهه ، ولی من نمیخوام اشتباهتو بهت ثابت کنم ، هر جور ک راحت تری فکر کن ،  وسلاااااام 

پولا اصلا دست من نرسیده دوستم وام بوده ک جمع شده دو ماه پیش ریختن ب حساب مامانم منم حساب خوب نداشتم ...

خب گلم مشکلی نیست حالا چنروز دیه ک مادرت برگشت یا داداشت اعصابشو داشت بگو بریزن به حسابت شاید همسرت مشکل پولی براش پیش اومده و دلگیره چرا دم نزدی از پولا پیشش یا چرا بهش اعتماد نکردیو ندادی اون تو ذهنت نیس ک بدونه چرا اینکارو کردی

خب گلم مشکلی نیست حالا چنروز دیه ک مادرت برگشت یا داداشت اعصابشو داشت بگو بریزن به حسابت شاید همسرت ...

چه حرفا میزنی خواهر ، 

پول خودش چ ربط به شوهرش داره ، دیگ مرد چیه ک چشش به پول وام  باشه ، ولشون کنی میشینن خونه میگن کار کن بریز توی حلقمون