2777
2789
عنوان

میخوام خونه را ترک کنم

495 بازدید | 30 پست

میشه کمکم کنید 

من تو زندگی با شوهرم خیلی مشکل دارم کلی دعوا و فحش و بد و بیراه بعدش میاد معذرت خواهی میکنه و من همیشه بخشیدم ولی الان چندماهه خسته شدم. میخوام از خونه برم و درخواست طلاق بدم . چه کار کنم که حکم ناشزه نگیرم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه روزه دعوا دارم..امروز،وحشتناک بود

یه مشت قرص خوردم اما اصن عین خیالش نبود... همش فحشم داد و رفت

گفت خواستی بمیری خودت زنگ بزن اورژانس

امروز،بدجور شکستم... 

دلم آتیشه😔😔😔

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
منم سه روزه دعوا دارم..امروز،وحشتناک بود یه مشت قرص خوردم اما اصن عین خیالش نبود... همش فحشم داد ...

اینایی که گفتم یک صدم حرفا واتفاقای امروزه

حالم خیلی بده... کاش یکی بود بدون قضاوت باهام حرف میزد

یکی بود رو شونه هاش،گریه میکردم

مامانم ازم دوره... 

منم سه روزه دعوا دارم..امروز،وحشتناک بود یه مشت قرص خوردم اما اصن عین خیالش نبود... همش فحشم داد ...

ببین منم این راه ها رو رفتم قرص خوردم ولی فرقش اینخ بعد دعوا میاد به دست و پام میوفته قشنگ روانیه.

دیگه نمیخوام عمر و اعصابمو بذارم

ببین منم این راه ها رو رفتم قرص خوردم ولی فرقش اینخ بعد دعوا میاد به دست و پام میوفته قشنگ روانیه. ...

خوشبحالت میاد معذرت خواهی

شوهر من محل سگم بهم نمیده... اصن هیچ حسی،بهم نداره

مقل آسیابه 😁😁 بزن بکش فوش بده  آشتی کن بگیر بغل بوس بده 😆😆 اگه بچه نداری پرتش کن بیرون ا ...

بچه دارم. اتفاقا به خاطر بچه ام خیلی بیشتر دارم به جدایی فکر میکنم. میترسم دو روز دیگه عصبی بشه با این کارها