2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنظیمات کارخانه

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
میشه توضیح بدی😐!

عزیزم گوشیتو ریست فکتوری کن، یعنی برگردون به تنظیمات کارخونه، همه چی پاک میشه

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
بله اندروید....ولی بلد نیستم وارد محیط ریکاوری بشم

استارتر عزيز اول بگم كه نظرتون درسته در مورد ريست فكتورى. اطلاعات قابل بازيابى هست. اما دو نوع ريست داريم. اونى كه از منوى گوشى ريست كنين ميشه سافت ريست كه گفتم اطلاعات قابل بازگشته. اما روش دوم يا از محيط ريكاورى هارد ريست يا فلش هستش كه اطلاعات قابل بازيابى نيست. شما گوشيتون رو خاموش بفرماييد و براى روشن كردن مجدد دكمهء پاور و ولوم + رو با هم نگه دارين تا زمانى كه تصوير گوشى بياد و اونموقع فقط ولوم + رو نگه دارين تا آدمك اندرويد رو روى صفحه ببينين. بعدش چندتا ايتم رو ميبينين كه با ولوم بالا پايين و با پاور انتخابشون ميكنين. يكى از ايتمها ريست فكتورى هست انتخابش كنين و بعد چندتا no  مياد پشت هم كه وسطشون yes رو ميبينين. yes رو انتخاب كنين و به اين ترتيب گوشيتون فلش ميشه. موفق باشين. باز سوالى بود بفرماييد

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود