2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدا برای منم دعاکنید من خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی محتاجم به دعا دعا کنید خدا هرچه سریعتر مشکلاتمو حل کنه دعا کنید خدا کمکم کنه و هرچه سریعتر حاجت روا بشم 

منم برای حاجت روایید دعا کردم ۵تا صلواتم برات فرستادم

انشاالله به آرامش برسین.

انشاالله همگی حاجت روا بشین.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا واسه منم دعا کنید خیلی خیلی محتاج به دعاهاتونم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
براش دعا کردم عزیزم ببخشید میپرسم مشکل پسرت چیه؟دوست نداشتی نگو

تاپیکامو بخونی متوجه میشی.آلرژی و رفلاکس شدید داره که متاسفانه چندوقته عود کرده نه شیر میخوره نه غذا نه خواب داره فقط ناله میکنه دلم براش کبابه

تاپیکامو بخونی متوجه میشی.آلرژی و رفلاکس شدید داره که متاسفانه چندوقته عود کرده نه شیر میخوره نه غذا ...

ان شاءالله زودتر خوب شه 

من دختر خالمم مثل پسر شما مشکل رفلاکس داشت چندین تا دکتر عوض کرد خالم بالاخره یه دکتر خوب بود 

دکتره توی پاسداران بود فکر کنم فکر کنم فامیلیش ذبیحی بود اگه بخوای برات آدرسشو بگیرم ببری پیشش ان شاءالله که زودتر خوب شه

ان شاءالله زودتر خوب شه  من دختر خالمم مثل پسر شما مشکل رفلاکس داشت چندین تا دکتر عوض کرد خالم ...

اصفهانم عزیزم دیروز بردمش تست آلرژی ۱۵ جای دستشو سوراخ کردن برا تست😭.فردا جوابشو بگیرم ببینم چیه