2777
2789
عنوان

مقایسه طلاهای خودم با دوستم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 211 پست

من جز حلقم هيچ طلايي ندارم

چقددلم طلاخواست😣

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کلا تو هر مهمونی یه سرویس میندازم به خودم .پابند دارم ،حلقه ی انگشست شصت پا دارم 😎🤭 .دستبند و گوشواره های بلند و کوتاه و ... 

همه میگن فلانی هر چی شوهرش و خودش در میارن خرج خودش میکنه و واووووو چه لاکچری و ...

ولی خب غیر از یه سرویس ،مابقیش بده 🤣🤣

نتیجه : بلد باشید چطور کم هزینه ،لاکچری و فاخر بشید 😁😎😎

از رو عکسا اسکرين بگير ک حجمش کم بشه

همین کار رو کردم اما باز به زور دان شد بیا عزیزم دان شده

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
واي خوشبحالت😍😍😍😍😍

همیشه طلای جدید ک میاره منو مادر شوهرم میریم برمیداریم😂😂

ولی استفاده نمیکنم

مادرشوهرم با اینحال ک کلی طلا داره ولی توی مجالس فقط یه سرویس جواهر میندازه همین😉

منم همینجوریم

❤ مسلما وقتی با منی، توام بیشتر از همیشه توی چشمی😉❤
فرقی نداره فقط پلاتین که واسه مردها میگیرن گرونتره ولی موقع فروش نصف قیمت حساب میشه

موقع فروش نصف میشه؟ چطور؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
همیشه طلای جدید ک میاره منو مادر شوهرم میریم برمیداریم😂😂 ولی استفاده نمیکنم مادرشوهرم با اینحال ...

خوشبحالت واقعا خوشبحالت 

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠