2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید لطفا

59 بازدید | 4 پست

سلام دوستان چطور میتونم اعتماد مدیرمو جلب کنم؟من تو محل کارم از همه ارومتر و حرف گوش کن هستم محیط کاریم سالمه و نمیخوام از دست بدم ولی مدیرم لج کرده باهام از کارمند جسور و حاضر جواب خوشش میاد فک میکنه اون که ارومه از عهده کار بر نمیاد چطور میتونم اعتمادشو جلب کنم جسور بودنمو بدون مشکل بهش ثابت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فرمولش ساده‌ست، درخواست کنید، در مورد هر چیزی

درخواست کردن محکم و مودبانه خیلی قدرتمنده.

مثلا درخواست کنید برای میز کارتون یه چیز فراهم بشه و البته دلیلش رو هم توضیح بدین،

از درخواست های کوچیک شروع کنید و آروم آروم زیادش کنید.

به درخواست کردن به این دید نگاه کنید که اون فرد میخاد به شما کمک کنه،

از همکاراتونم درخواست کنید کارهای دیگتون رو انجام بدن! 

من با این کار یه خونه کامل اونم رایگان بدست آوردم! خانوادم برام کلی چیز تهیه کردن و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته مثبت درخواست کردن این هست که حتما باید لحن صداتون رو قوی تر کنید. هیچکس درخواست یه آدمی که ...

دقیقا لحنم خیلی ارومه اصلا بلد نیستم قاطعانه صحبت کنم وقتی هم قاطعانه میگم به نظر لحنم تند و عصبانی میشه واقعا چژوری لحنمو درست کنم؟؟