2777
2789
عنوان

برای شاد تر بودن چیکار کنم

45 بازدید | 3 پست

اصلا حالم خوب نیست 

اکثر وقتا بی حال هستم و حوصله ندارم

زیاد دلم رو شکستن .. دیگه تحمل هیچکس رو ندارم

همش باید دعوا کنم .. همش جر و بحث با دوستان و خانواده.. پرخاشگری بی حد و مرز .. ببینم اینجا روانشناس پیدا میشه؟ حال روحی روانیم افتضاحه.

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

هرکی با یه چیز شاد میشه مثلا بعضی ها سفرکردن حالشونو خوب میکنه 

ورزش هم چون باعث ترشح هورمون شادی میشه خوبه کلاس رقص یا یوگا برو 

موسیقی هم خوبه الان خیلی خانمای بزرگسال موسیقی سنتی و دف و سنتور اینا میرن حالا ساز خارجی هم هست

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بچه ها

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋