2777
2789

یه خونه پارسال تو گرونی خریدیم اما چون مبلغش بالابود و پدرم داشت سرمایشو از دست میداد 2دنگ با ما شریک شد.همون موقع گفتم نمیخواد بزارش واسه داداشم که میخواد بره خارج ازکشور.حالا بعد1سال پدرم چیزی نگفته مادرم میگه یا پول رو پس بده بدم پسرم بره دنبال زندگیش یا طلاهاتو بفروش.ازطرفی بابام مغازه داره بهش داده کارکنه میگه نمیخوام یاهرپیشنهاد دیگه میگه نه.بی عرضست.بنظرشما چکارکنم خسته شدم شوهرمم خیلی ناراحته

اخ از دست مامان های پسر پرست 

یعنی اعوذ بالله پسر هاشون رو از خدا بیشتر دوست دارن و میپرسن 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نبود1ساله پس بگیره عزیزم میگقت فعلا نمیخوام وگرنه ازش نمیگرقتیم

خوب این فرق داره بایدبگی من فعلانمیتونم اراونجاک داداشتمم نمیخوادکادخلصی بکنه ولی سعی کنزودترجمع جورکنی بدی ک منت روسرت نمونه 

وخدایی که بشدت کافیست

سلام افسون جان ببخشید تو پستای قبلیت من دیدم که نوشته بودی پسر دوستت تو چین درس میخونده اینکه کالج دارن قبل پزشکی اگه میشه ازشون بپرسین کالج شرایطش چه جوریه واینکه جواب پذیرش کالجو چه موقع میدن واینکه از چه زمانی این کالج شروع میشه و درساشون چی هست آخه منم واسه کالج اقدام کردم ولی منتظر جوابشونم مرسی اگه بهم پاسخ بدین🙏🙏🙏🙏