2777
2789
عنوان

یه قرص آرامبخش معرفی کنید

92 بازدید | 18 پست

توروزهای اول پس ازطلاقم پدرم دراومدبس که این ذهنم کارمیکنه میخوام سایلنت شه دیگه توانشوندارم میخوام فراموشش کنم ذهنم ساکت شه دائم تومغزموگوشام صدای زنگ هست اضطراب دارم هرلحظه یه حسی یهوگریه میکنم 

دیروزم انفولانزاگرفتم دتدون دردوگوش در دوبدن دردوچشم دردوسردردوسرفه و پادردواستخون درددارم شب یه زولپیدم خوردم بخوابم صبح ک بیدارشدم مغزم وگوشام داشت منفجرمیشد ازدرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم‌کلی قرص اعصاب بده اززندگی بندازتم 

نه بابا .اصلا بیخودی قرصای اعصابو وحشتناک جلوه میدن 

راه حلش اینه که از یک چهارم شروع کنی دارو هارو.و آروم آروم افزایش بدی زیر نظر پزشک.که نه اذیتت کنه نه چیزی.عوارضشون دو هفتس فقط.

یه دکترتم بگو زیاد دارو نده.در حد یدونه یا دوتا.چون هستن داروهایی که بتنهایی کارسازن

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
نه بابا .اصلا بیخودی قرصای اعصابو وحشتناک جلوه میدن  راه حلش اینه که از یک چهارم شروع کنی دارو ...

اخه یه سری به خاطراینکه شباخوابم نمیبردرفتم دکتراعصاب یه قرصایی داد کلا خواب بودم یهوفهمیدم ای دل غافل شوهرم باهمکارش چت میکنه کلاااززندگی افتاده بودم 

نه بابا .اصلا بیخودی قرصای اعصابو وحشتناک جلوه میدن  راه حلش اینه که از یک چهارم شروع کنی دارو ...

الان دیشب یه دونه خوردم بخوابم مغزم داشت منفجرمیشد بس‌که گریه کردم وفکرکردم صبح ک بیدارشدم انگارباسنگ محکم زدن توسرم

اخه یه سری به خاطراینکه شباخوابم نمیبردرفتم دکتراعصاب یه قرصایی داد کلا خواب بودم یهوفهمیدم ای دل غا ...

نباید اینجوریم باشه.تو برو روانپزشک بعد بیا اینجا من هستم .داروهارم میشناسم.کمکت میکنم

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
الان دیشب یه دونه خوردم بخوابم مغزم داشت منفجرمیشد بس‌که گریه کردم وفکرکردم صبح ک بیدارشدم انگارباسن ...

چی خوردی ؟