mehrsa1245 مدیر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 عنوان یه قرص آرامبخش معرفی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 18 پست توروزهای اول پس ازطلاقم پدرم دراومدبس که این ذهنم کارمیکنه میخوام سایلنت شه دیگه توانشوندارم میخوام فراموشش کنم ذهنم ساکت شه دائم تومغزموگوشام صدای زنگ هست اضطراب دارم هرلحظه یه حسی یهوگریه میکنم 1398/08/10 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saintmary عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6613 زولپیدم بهت نساخته کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
am25 عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 9362 بهت نساخته عزیزم شما که از داروها سردرمیاری برا فردی که از مهمونی رفتن میترسه و به خاطر استرس شدید دچار لرزش دست میشه چه داروهایی قبلش بخوره ریلکس میشه؟ توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
saintmary عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6613 عزیزم شما که از داروها سردرمیاری برا فردی که از مهمونی رفتن میترسه و به خاطر استرس شدید دچار لرزش دس ... شما بهتره یه دارو از دسته ssri که همون آسنترا یا سیتالوپرام و ... هست استفاده کنیبنظر من پرانول هم میتونه واستون بسیار مفید باشه.نمیدونم دکتر رفتی تجویزش کرده برات یا نهمشکل شما اضطرابه کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪