2777
2789
عنوان

چرا سهم من از دنیا باید تنهایی باشه

506 بازدید | 53 پست

خستم اعصابم خورده خوابم نمیبره  چرا با هر پسری اشنا میشم اونی نیست که من میخام ..یکیو قیافش به دلم نمیشینه یکی اخلاقش یکی شرایطش خوب نیس و حتی اگه از کسیم خوشم بیاد یه مدت بعد دلمو میزنه ...خسته شدم منم همدم میخوام ولی حتی نمیتونم با کسی دوست بشم همش انگار یه چیزی توشون ناقصه یچیزی کمه ..من خودمم ادم معمولی ای هستم ولی یه ادم معمولی که به دلم بشینه پیدا نمیشه.. خیلی تنهام 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم ،شایدخدا خودش خواسته تو این دل شب ما با هم هم‌صحبت بشیم ،اول که از خدای مهربون بخواه ههمدم وهمسر بسیار شایسته بهتون ببخشه،ولی یه چیزی که دوست دارم خواهرانه بگم ،تجربه خودمه شاید شعار به نظر بیاد ولی نیست : با وجود همسر بسیار خوب،فرزند عزیزم.....خانواده و اطرافیان خوب......هیچ عشقی جای عشق خداوند دل آدم رو گرم نمیکنه .امیدوارم دلت گرم از عشق الهی باشه و دلبر زمینی هم بیاد با هم اون عشقوتجربه کنید.

به این میگن ایده آل گرایی که زندگیتو داغون میکنه منم به عنوان یک پسر تنهام ولی با تنهایی کنار میام تلاش میکنم بهش فکر نکنم 

توصیه میکنم با دوستان دختر خودتون بیشتر بگردید برید پیاده روی اگر امکانش هست کوه کلاس نقاشی اینا حس شمارو نسبت به جنس مخالف کم میکنه 

یک درد دل هم من میگم از طرف خودم دخترا توقعشون زیاده البته نه همه واین باعث میشه پسرای سالم ببرن از زندگی دیگه سمت ازدواج نرن فقط کار میکنن با خودشون تنهایی ادامه میدن تا به آخر برسن😔

به این میگن ایده آل گرایی که زندگیتو داغون میکنه منم به عنوان یک پسر تنهام ولی با تنهایی کنار میام ت ...

دوست دختری ک پایه باشه ندارم دوستای صمیمیم اکثرا تو شهر خودم نیستن..نمیدونم توقعم زیاده یا نه ولی دوس دارم اگه با کسی باشم همه جوره اونو بخام نه اینکه خودمو مجبور کنم باهاش باشم..حتی به ازدواجم فکر نمیکنم فقط دوست دارم تو این دوره از زندگیم کسیو داشته باشم تنها نباشم

به این میگن ایده آل گرایی که زندگیتو داغون میکنه منم به عنوان یک پسر تنهام ولی با تنهایی کنار میام ت ...

جوونا دختر پسرا،درد دلتونو می فهمم خدا خودش کمکتون کنه،خودتونم به خودتون کمک کنید ،از افر اد دلسوز و بزرگترایی که اهل خیرند کمک بگیرید برای یافتن نیمه گمشدتون ،دست رو دست نگذارید و پاکی خودتون رو با ازدواج معقول به موقع به یه فرد پاک دیگه گره بزنید.