2777
2789

سلام بچه ها ،یه شرح مختصری میگم و ازتون کمک میخوام.

داستان از جایی شروع میشه که همسر من کارمنده ،شهرستان زندگی میکنیم.متاسفانه من یکی از فرزندامو سال ۹۵ از دست دادم😢😢که بعدش افسردگی شدید گرفتم و مدام دکتر مغز و اعصاب و...و مصرف داروهای ارام بخش.در این حین چند باری همسرم درخواست انتقالی خودش رو داد که موافقت نشد.تا اینکه از طریق نماینده مردمی شهرمون درخواست دادیم برای تهران.و ایشون هم پیگیر بودن.من از دکتر مغز و اعصاب تهرانم نامه گرفتم و روی پرونده گذاشتم که من تحت درمانم و دکتر تشخیص جابه جایی و دوری از محل زندگی و‌خاطرات و داده.خلاصه نامه نگاری ها انجام شد تا جایی که الان مدیر منطقه درخواست داده که اسناد و پرونده ای که شما تحت درمانی و درمانتون اص امکان پذیر نیست و باید تهران تحت درمان باشید رو بفرستید تا دکتر معتمد اص تایید کنه.

حالا به دکترم که تهران گفتم و قراره پرونده رو برام ردیف کنه بیارم امااااااا.........

چه دلیلی به نظرتون بنویسه که منطقی باشه که من در تهران میتونم تحت درمان باشم به جای اصفهان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودم گفتم بنویسه دوری از شهر ،مزار ،دوستان ،اسنایان ،خاطرات و....

اما اینا دلیل محکمی نیست چون دکتر معتمد باید تایید کنه.

تو رو خدا اگه چیزی به ذهنتون میرسه کمکم کنید تا من به دکترم بگم تا بنویسه.

ممنونم

بنویسید ک روند بیماری جوری پیش میره ک باعث میشه از همسرتون هم  زدع بشید  و زندگی روزانتون مختل شده و این بیماری منجر ب طلاق بشه،ایا واقعن دین اسلام این امرو خلاف دستوراتش نمیدونع؟؟

محکوم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بزنی نیاز به مراقبت داری و باید در کنار خانوادت باشی؟ یا اینکه زیر نظر پزشک هستی اونجا؟

اخه خانوادم شهرستانن.فقط خواهرم تهرانه 

باورمیکنی از همه بریدم دلم یه جایی رو میخواد دور از همه کس

سلام عزيزم ! ببخشيد كه به سؤال اصلي شما جواب نميدم.

با اين اوصافي كه گفتي تهران مكان مناسبي براي حالت نيست. اگه بري تهران افسردگيت بيشتر ميشه. 

همون استان اصفهان بگرد، يه شهرستان ديگه كه خوش آب و هوا باشه و مكان هاي تفريحي زيادي داشته باشه پيدا كن. هم خودم تجربه اش رو داشتم و هم دوستام. يكي از دوستام كه شاهرود زندگي مي كرد، رفت سمنان ولي بيشتر از دو سه ماه نتونست دوام بياره و مجبور شد برگرده. چون شاهرود خيلي بهتر از سمنان بود. تهران هم در مقايسه با اصفهان، همينطوره. خودم شرائط بحراني شما رو گذروندم و خوب دركت مي كنم.  

من هم به خاطر همين مسائل و البته دخالت هاي اطرافيان، 8 سال از شهرم دور شدم و رفتم شاهرود. دوري و دوستي در اين مواقع راهكار خوبيه و گذشت زمان خيلي از مسائل رو حل ميكنه. اينكه مي خواي هجرت كني تصميم خيلي خوبيه.