2777
2789
عنوان

گرىه ام گرفته

519 بازدید | 3 پست
هفته 37 هستم توى اىن ماه دو بار سونو ر فتم عروسى با رو همنصبه بهم گفتن ماىه امنىوتىک زىاده توى سونوى دوم مقدار ماىع رو زده 24 به دکترم همنصبه نشون دادم رىلکس گفت جىزى نىست ولىتوى اىنترنت خوندم اگه ماىع زىاد باشه زاىمان زدو رىلکس مىاره با مشکلى هست که ماىع زىادهکسى بوده که ماىع دور جنىنش زىاد بوده!!!
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیلاسی جون سلا نه اصلا ربط نداره به خاطر یه مشکل از طرف جنین هست نوشین بهتره به دکترت یاد اوری کنی امپول بتا متازون بهت بزنن ایشالله که تا زایمانت اتفاقی نیفته اگه مایع کیسه بعد زیاد شدن شروع کنه به کم شدن و حتی نرمال شدن اون خطرناکه
پسر نازم اروم بخواب....مامان یه روز میام پیشت و محکم بغلت میگیرم