2777
2789

من یه‌دخترخواهرشوهر دارم یه دختر جاری دوتاشون همسن هم‌هستن هردوتا لامن خیلی صمیمی هستن چون فقط۷،۸سال ازشون بزرگترم توعروسی ها همیشه بامن میرقصیدن مخصوصا دخترخواهرشوهرم بازدخترجاریم یکم خجالتی تربود تااینکه دخترخواهذشوهرم ازدواج کرد تو‌مجلس عقدش دخترجاریم گفت زنعمو بیاباهم برقصیم تا اخر باهم بودیم یهو عمه مادرشوهرم صدام زد رفتم میگه انقدر بااون رقصیدی عروس شدحالا نوبت اینه ،این موضوع مال۲ساله پیشه حالا مجلس عروسی دخترخواهرشوهرمه مطمئنو‌بازم دخترجاریم گیرمیده بیاباهم برقصیم منم ازحرف مردم‌میترسم‌موندم چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین بترکونین و خوش باشین

از طرف منم برقص بانو

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
بنظرم بامادرش دراین خصوص صحبت کن و رک قضیه و ترس خودت ازحرف مردموبگو

میترسم دخترش ناراحت بشه بگه زنعمو خودشو میگیره ،دلم میخواد برم با خواهرشوهرام برقصم ولی اینا منو‌ول نمیکنن تو عروسی ها 

چشم عزیزم من کلا تومجلس ها بیشتر اوقات وسطم 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...