2777
2789
عنوان

پمپرز

1962 بازدید | 29 پست
برای دخترم پمپرز 9 تا 24 میگیرم داخلش 18 تا دونه داره 9000تومن
خیلی گرونه
کسی میدونه از کجا میتونم ارزونتر بگیرم
کسی از این عمده فروشی ها که میارن درب منزل خرید کرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام توی هایپر استار من پمپرز رو تقریبا 1100 تومان ارزونتر خریدم . ولی از جان به به راضی تر هستم . پمپرز وقتی 2-3 ساعت روی پای بچه می مونه تار و پودش از هم انگار داره جدا میشه . بازش که می کنی میبینی که روی پای بچه هم پرز های پوشک وجود داره . اگه بچه ات دختره به نظر من استفاده نکن . جان به به خیلی بهتره . قیمتش هم مناسب تره بسته 66 تایی 17000 تومان
راستی اوی بیبی هم خیلی خوبه . من استفاده کردم و خیلی راضی بودم . توی وزن بچه شما بسته 10 تایی داره . که 3700 تومانه ولی کیفیتش خیلی عالیه . خیلی بهتر از پمپرز که حالا به دلیل تحریم اصلی نیست و تقلبی شده .