2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 26 پست

اصلا هنگ کرده بود چون اصولا همیشه کوتاه میام‌تاحالا همچین رفتاری ازم‌ندیده بود اومد بچه رو گرفت هی گفت اروم‌باش چرااینجوری میکنی 

منم‌بهش گفتم چون به توربط نداره من‌چقد برم خونه بابام هروقت بخام‌میرم هر وقت بخامم میام گفت باش اومد ساکو از دستم گرفت و شروع کرد حرف زدن وجو عوض کردن 

الانم‌رفته طبقه بالا خونه باباش اینا 

ما دعوا میکنیم ولی نمیدونم‌اینبار چراینقد حالم بده از اون موقع که رفته بااینکه اشتی کردیم دارم گریه میکنم اعصابم خیلی خورده 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور مواقع فقط دلم برای بچه‌هاتون کباب میشه  طفلکیا چه گناهی کردن که باید عربده کشی شماها ...

بخدا خودمم دلم براش سوخت طفلی منو نگاه میکرد میخندید فکرمیکرد دارم بااون حرف میزنم 

به نظر من بشین باهاش حرف بزن

بگو همونطور ک تو از فلان چیز بدت میاد رو فلان چیز حساسی منم رو این و این و این حساسم همونطور ک من چشم میگم دوس دارم همونقد ک بهت احترام میزارم بهم احترام بزاری دوس دارم همون قدر ک بهت ارج و منزلت میدم تو هم همینطور باشی بگو من برا خودت و زندگیمون میگم اگه دوستات اهل مشروب نبودن من واقعا مشکلی نداشتم ولی این خط قرمزه برا من و تویی ک مسئول ی بچه ایم

من هم دقیقا مث تو بودم داد و هوار اصلا ی وضعی سر هرچیزی ولی الان میشونمش تو اوج دعوا هم ک باشیم قشنگ حرف میزنم هم اون راحت حرفشو میزنه هم من بدون اینکه سروصدا کنیم 

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
اصلا هنگ کرده بود چون اصولا همیشه کوتاه میام‌تاحالا همچین رفتاری ازم‌ندیده بود اومد بچه رو گرفت هی گ ...

ای جونم عزیزدلم خودت عصبی نکن همین که بهت اهمیت داده خودش بیشترین ارزش رو داره برات

بعد که آروم شدی بهش توضیح بده بگو برام مهمی دوست دارم روت حساسم زن بیخالی بودم میگفتم بری اصلا به من چه 

اصلا گریه نکن حیف اشکاته عزیزم خدا نکنه ناراحتی بکشی 

چون تاحالا اینطوری خودتو ندیدی یکم حس می‌کنی جلو شوهرت خرد شدی 

اما هی تکرارش نکن این رفتارت رو تا عادی نشه براش 

یه رفتارای خاصی رو نباید هی تکرار کنیم الان اینو انجام دادی دیگه انجام نده تا حساب ببره الآنم پررو باش اومد آروم بشین باهم عزیزم 

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
مرسی از حرفای قشنگت عزیزم 

فدات گلم ایشالا زود خوب بشی عزیزم فقط غصه نخور همه چی درست میشه ⁦♥️⁩

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩