الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه مرد خونه و ماشین داشته باشه بعداز مرگش اموالش به کی میرسه؟؟
اول باید حصر وراثت بشه و از گواهی فوت و استشهادیه و شناسنامه تمام وراث اعم از مادرش پدرش برادراش و خواهراش و در اخر همسرش نتیجش که امد سهم هرکسی جدا میشه
مهریه بعد از حصر وراثت تعین میشه و ممکنه به زن تعلق بگیره و شاید هم نه بسته به وراث داره که زیر بار برن یا نه، چون باید از اموال متوفی هر دینی رو بدن ولی اگ مالی به نام زن باشه راحت میشه مطالبه کرد
مهریه بعد از حصر وراثت تعین میشه و ممکنه به زن تعلق بگیره و شاید هم نه بسته به وراث داره که زیر بار ...
اگه قبل از فوت متوفی همه چیزش رو هر چی داره و نداره به نام زنش کرده باشه چی بازم باید حصر وراثت کنن یعنی میتونن مالی رو که سند رسمی داره و به نام زن متوفی ست ازش بگیرن
میتونه ولی یکم مراحل زیاد و پیچ در پیچ داره ولی چون دعاوی خانواده 6ماه نوبت دهی و رسیدگیش یکم طول میکشه ولی اگ بتونن از حصر وراثت اقدام کنن به نتیجه میرسه