2777
2789
عنوان

امپول پرولتون هم نایاب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا فمولایف بزن من هم پپرولوتون میزدم تازه 9 هزار تومن پارسال ماه اخر فمولایف میزدم هیچ فرقی نمیکرد 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
واقعا؟!من تو بارداریم روزی یه دونه میزدم یه مدت،یه مدت هم هفته ای دوتا.

خانومی تاپیک چادریا چرا تعطیل شد بحثی نبود که؟

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
پیدا نشد اونم وگرنه ایه نیومده بود برام که بخدا نبود،تا پاسداران رفته شوهرم،اعصابم داغونه

من فکر کنم تو خونه داشته باشم اضافی

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
برا ما که خوب بود دوقلوهام تا هفته ۳۷ و نیم بودن بعد سزارین شدم ولیییییی همه چی دست خداست در واقع

خوشبحالت عزیزم

منم دوقلو باردارم

۲۱ هفته تو انومالی فهمیدم طول سرویکسم شده۲۳ دکترگف دیره واسه سرکلاژ شیافو قرصو امپول پرولوتون داد بنظرت میشه جلوشو گرفت؟؟؟خییییلی نگرانم الان۲۳هفته ام