2777
2789
عنوان

امپول پرولتون هم نایاب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 58 پست
ممنونم عزیزم،ان شاءالله هر روز بخونم ،بشددت به لحاظ مالی تحت فشاریم و از خدا میخوام بچه ها سلامت و ب ...

دقیقا منم سی و سه هفته وارد شدم خیلی درد دارم بروز قرص و پرولوتون و سرکلاژ مونده

ممنونم عزیزم،ان شاءالله هر روز بخونم ،بشددت به لحاظ مالی تحت فشاریم و از خدا میخوام بچه ها سلامت و ب ...

سلامت باشید عزیزم 

خوشحال شدم که حست خوب شده 

بسپار به دستان قدرتمند و مهربان خدا 🌸😘

شما بارداری برای دخترم هم دعا کن چند وقته درگیر ویروس جدید شده خییییلی اذیت میشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم سی و سه هفته وارد شدم خیلی درد دارم بروز قرص و پرولوتون و سرکلاژ مونده

من دردم یکی دوتا نیست،از اینورم تنهام نه همراه دارم برا بیمارستان نه کسیو بعد از زایمان،بخوام کسی رو هم بگیرم که دیگه هیچی..غصه تنهاییم یه طرف،مشکلات مالی یه طرف

من دردم یکی دوتا نیست،از اینورم تنهام نه همراه دارم برا بیمارستان نه کسیو بعد از زایمان،بخوام کسی رو ...

فکر کردم من فقط  این مشکلاتی دارم  انگار همه مردم بی معرفت شدن  😔من آنقدر دردای وحشتناک دارم دارم میترکم از درد 

فکر کردم من فقط  این مشکلاتی دارم  انگار همه مردم بی معرفت شدن  😔من آنقدر دردای وحشت ...

بیمعرفت ماله یه لحظه است،مادرها هم وجدان ندارن انگار،خیلیی داغونم حرف فامیل شوهرم و متلک های مادرشوهرم ،بی تفاوتی مادرم،خیلییی بده،همش از خدا میخوام که بهم کمک کنه تا بتونم درست از پس همه چی بربیام ،بابت هزینه ها یی که همسرم مجبوره بخاطر بی عاطفگی خانوادم بکنه خیلیی خجالت میکشم،میبینم بنده خدا چقدر تحت فشاره ولی به روم نمیاره،دلم میسوزه 

بیمعرفت ماله یه لحظه است،مادرها هم وجدان ندارن انگار،خیلیی داغونم حرف فامیل شوهرم و متلک های مادرشوه ...

چقدر مثل همیم منم اینجوریم البته شوهر من یکم بی معرفت تر به روم میاره 

چقدر مثل همیم منم اینجوریم البته شوهر من یکم بی معرفت تر به روم میاره 

بخدا سخته،من میگم شوهرم اگرم بگه حق داره،شوخی نیست ،من خودمو کشتم برا خانوادم،هرکاری داشتن انجام دادم ،سر دختر اولمم نبودن،ولی الان فرق داره شرایطم،دوسال و خورده ایی برادرم پرو پرو اومد با ما زندگی کرد ،پدرمون در اومد،مامانم اینقدر تو اون مدت عذابم داد طلبکارم بود الان نمیگه به جبران اون سالها حدااقل بپرسم تاریخ زایمانت کی میشه،چند ماهته

خانومی تاپیک چادریا چرا تعطیل شد بحثی نبود که؟

نه عزیزم بحثی نبود،احتمالا گزارش زدند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خوشبحالت عزیزم منم دوقلو باردارم ۲۱ هفته تو انومالی فهمیدم طول سرویکسم شده۲۳ دکترگف دیره واسه سرکل ...

منم تا اخر امپول و اینا رو داشتم ببین اصلا به این چیزا فکر نکن بچه هاتو بسپر به خدا یه نذر قشنگ هم بکن ...تو بارداری به من گفتن پسرم قلبش مشکل داره دخترم کیست تو مغزشه بعد گفتن امنیوسنتز بعد گفتن ممکنه سقط کنی یکی رو اونیکی هم از بین بره من گوش ندادم و توکل کردم بچه هام سالم دنیا اومدن ...همه چی دست خداست ازون بخواه ...دکتر و دارو و امپول و قرص چیه

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
منم تا اخر امپول و اینا رو داشتم ببین اصلا به این چیزا فکر نکن بچه هاتو بسپر به خدا یه نذر قشنگ هم ب ...

مرسی گلم از دلداریت

ب منم گفتن تو سر پسرت چن تا کیست هست حالا بازم س شنبه سونو دارم بینم از بین رفته