امروز ساعتها داروخانه ها رو همسرم گشته ،پرولتون 11 تومنی،یا نیست یا از 90تومن تا 200 قیمتشه،من مجبور شدم 90 تومنیشو بگیرم ،اونم تازه بانسخه سه تا بیشتر نداد و یکیهم ازاد گرفتم (110تومن)،اخه چرا ؟ خدا بداد برسه،من یکماه پیش دونه ایی یازده تومن گرفته بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا منم سی و سه هفته وارد شدم خیلی درد دارم بروز قرص و پرولوتون و سرکلاژ مونده
من دردم یکی دوتا نیست،از اینورم تنهام نه همراه دارم برا بیمارستان نه کسیو بعد از زایمان،بخوام کسی رو هم بگیرم که دیگه هیچی..غصه تنهاییم یه طرف،مشکلات مالی یه طرف
فکر کردم من فقط این مشکلاتی دارم انگار همه مردم بی معرفت شدن 😔من آنقدر دردای وحشت ...
بیمعرفت ماله یه لحظه است،مادرها هم وجدان ندارن انگار،خیلیی داغونم حرف فامیل شوهرم و متلک های مادرشوهرم ،بی تفاوتی مادرم،خیلییی بده،همش از خدا میخوام که بهم کمک کنه تا بتونم درست از پس همه چی بربیام ،بابت هزینه ها یی که همسرم مجبوره بخاطر بی عاطفگی خانوادم بکنه خیلیی خجالت میکشم،میبینم بنده خدا چقدر تحت فشاره ولی به روم نمیاره،دلم میسوزه
چقدر مثل همیم منم اینجوریم البته شوهر من یکم بی معرفت تر به روم میاره
بخدا سخته،من میگم شوهرم اگرم بگه حق داره،شوخی نیست ،من خودمو کشتم برا خانوادم،هرکاری داشتن انجام دادم ،سر دختر اولمم نبودن،ولی الان فرق داره شرایطم،دوسال و خورده ایی برادرم پرو پرو اومد با ما زندگی کرد ،پدرمون در اومد،مامانم اینقدر تو اون مدت عذابم داد طلبکارم بود الان نمیگه به جبران اون سالها حدااقل بپرسم تاریخ زایمانت کی میشه،چند ماهته
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خوشبحالت عزیزم منم دوقلو باردارم ۲۱ هفته تو انومالی فهمیدم طول سرویکسم شده۲۳ دکترگف دیره واسه سرکل ...
منم تا اخر امپول و اینا رو داشتم ببین اصلا به این چیزا فکر نکن بچه هاتو بسپر به خدا یه نذر قشنگ هم بکن ...تو بارداری به من گفتن پسرم قلبش مشکل داره دخترم کیست تو مغزشه بعد گفتن امنیوسنتز بعد گفتن ممکنه سقط کنی یکی رو اونیکی هم از بین بره من گوش ندادم و توکل کردم بچه هام سالم دنیا اومدن ...همه چی دست خداست ازون بخواه ...دکتر و دارو و امپول و قرص چیه
اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.