2777
2789
عنوان

عدم بارداری با فولیکول 20

125 بازدید | 14 پست

سلام خانما تورو خدا اگه تجربه ای دارین بگین دیگه واقعا خسته شدم من حدود 2ساله تو اقدامم همه جور قرص خوردم دوماه آمپول اچ ام جی زدم این ماهم سینال اف زدم 6تا و آمپول اس سی جی دوتا فولیکول بالغ 30داشتم عکس رنگی رفتم همه آزمایشام خوبن شوهرمم رفته بنظرتون چرا نمیشه دیگه واقعا کم آوردم

توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم

ببین منم آمپول اچ سی چی زدم فولیکول خوب هم داشتم نشد که نشد کلا بیخیال شدم دیگه دکتر نرفتم خدا خودش معجزه کرده برام ناامید نشو عزیزم من یه داغونی بودم که هر روز یه فکر و خیال تو هم مامان میشی عزیزم 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
ببین منم آمپول اچ سی چی زدم فولیکول خوب هم داشتم نشد که نشد کلا بیخیال شدم دیگه دکتر نرفتم خدا خودش ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم دکتر نرفتی بعد چند وقت حامله شدی؟؟

توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تزریق اچ سی جی پریود شدی یا نه ؟؟

ارهههه تو سه ماهم درس بعد 15روز پریود میشم😢

یعنی روز شانزدهم ؟؟؟

نه روز 14پریودم که میزنم بعد 16روز پریود میشم دوره هام 29روزس

عزیزم سیاه دانه و عسل بخور رحم رو آماده آماده می‌کنه 

رحمم سرده بنظرتون 

اره اینه که گفتمو انجام بده صبح ناشتا و شب یه قاشق

چشمم حتما انجام میدم عسل اصل میخوردم ولی با سیاه دانه نه حتما اینو هم امتحان میکنم شما خودتون جواب گرفتین

بله عزیزم تو ماه اول هم باردار شدم در ضمن فولی رو ۲۵کرده بود

واقعااا ممنونممم ببخش عزیزم زیاد سوال میکنمم شماهم مشکلتون قبلا pcoبود من کیست ریز داشتم که الان دکترم میگه رفته این ماه میخوام دکتر نرم از طرفیم میترسم کیستام برگرده