hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 عنوان بتا بعد از سقط 271 بازدید | 15 پست سلام بچه ها من توو ۷ هفته سقط داشتم دیروز رفتم سونو گفت کاملا دفع شده ، میخوام ببینم باید دوباره آز بتا بدم؟ ممکنه بتا هنوز بالا باشه با اینکه کاملا دفع شده؟ 1398/08/09 | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 من همونموقع ک گفت سقط شده دیگ دکترم نرفتم ن ازمایشی و ن سونویی از زور ناراحتی😠ولی دیروز بعد چنماه بیبیم مثبت شد همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 من همونموقع ک گفت سقط شده دیگ دکترم نرفتم ن ازمایشی و ن سونویی از زور ناراحتی😠 ولی دیروز بعد چنماه ... آخی مبارکت باشه عزیزم خداروشکر بعد چند ماه باردار شدی؟ منم اعصابم خورد میشه میرم سمت آزمایشگاه
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 آخی مبارکت باشه عزیزم خداروشکر بعد چند ماه باردار شدی؟ منم اعصابم خورد میشه م ... مرسی فداتشم😚ایشالا قسمت خودت ی بارداری سالم راحت بدون دغدغه🙏دوماه بعد سقط اقدام کردم سه ماهم تو اقدام ک این ماه فعلا دو روز از موعو گذشته و بیبی مثبت شد ولی نمیدونم چرا انقد نگرانم و ناراحت همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 مرسی فداتشم😚ایشالا قسمت خودت ی بارداری سالم راحت بدون دغدغه🙏 دوماه بعد سقط اقدام کردم سه ماهم تو ... خداروشکر ک زیاد منتظر نموندی عزیزم ، برای منم دعا کن . آخه من تنبلی تخمدان هم دارم میترسم خیلی طول بکشه
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 خداروشکر ک زیاد منتظر نموندی عزیزم ، برای منم دعا کن . آخه من تنبلی تخمدان هم دارم میترسم خیل ... ایشالا ایشالاکه خیلی زود باردار میشی ب امیدخدا 🙏😍 همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 ایشالا ایشالاکه خیلی زود باردار میشی ب امیدخدا 🙏😍 خدا از دهنت بشنوه ، ولی فعلا ک اول راهم اوووووه معلوم نیست تا کی باید منتظر بمونم
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 خدا از دهنت بشنوه ، ولی فعلا ک اول راهم اوووووه معلوم نیست تا کی باید منتظر بمونم چشم بهم بزنی دو سه دوره پری گذشته و وقتش رسیده همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 چشم بهم بزنی دو سه دوره پری گذشته و وقتش رسیده شما طبیعی باردار شدی؟
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 شما طبیعی باردار شدی؟ اره عزیزم سقط ک داشتم دیگ اصا پیش دکتر نرفتم حالا شنبه میرم همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 اره عزیزم سقط ک داشتم دیگ اصا پیش دکتر نرفتم حالا شنبه میرم چ خوب خوشبحالت ، قبل سقط چی؟ دارو مصرف میکردی؟ یا اونم طبیعی بوده؟
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 چ خوب خوشبحالت ، قبل سقط چی؟ دارو مصرف میکردی؟ یا اونم طبیعی بوده؟ اونم کاملا ناخواسته بود و دوقلو هم شد ولی خب قسمت نبود بمونن برام همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 اونم کاملا ناخواسته بود و دوقلو هم شد ولی خب قسمت نبود بمونن برام ان شالله ک خدا این نی نیتو واست حفظ کنه خواهری
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 ان شالله ک خدا این نی نیتو واست حفظ کنه خواهری ممنون عزیزدلم ایشالا ک خودتم خیلی زود خبر بارداریتو بدی و بی دردسر نینیتو بغل بگیری🙏❤ همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 ممنون عزیزدلم ایشالا ک خودتم خیلی زود خبر بارداریتو بدی و بی دردسر نینیتو بغل بگیری🙏❤ فدات شم عزیزم ان شالله میشه یعنی منم ی بارداری بی دردسر داشته باشم؟!