چند ماهه که مخفیانه ب ما خیانت میکنه با یکی نه ها با دونفر هست به بهانه ماشین خریدن میره این شهر واون شهر توی گوشیش خوندم یک خانم ادرس دقیق فرستاده بود اسمشم میدونم ولی نمیگم اینجا ک کدوم شهره واینا که بیا ببینیم همو متاسفانه خانوم هتوی تلگرام عکس های بدی رو فرستاده بود ک حذف شده بود ولی پیاماشون اینجوری بود که خانومه گفته بود روی کمرش جای سوختگی داره وبه بابام گفته بود اگر اذیت میشی همینجا تمومش کنیم ولی بابام گفته بود عیب نداره درمان میشه خلاصه ک کلی ااین مدل چتا دارن خیلی حالم بده حال مامانم بده خواهر کوچیکم ۵ سالشه ازهیشکی هم حساب نمیبره
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥