2777
2789

چند ماهه که مخفیانه ب ما خیانت میکنه با یکی نه ها با دونفر هست به بهانه ماشین خریدن میره این شهر واون شهر توی گوشیش خوندم یک خانم ادرس دقیق فرستاده بود اسمشم میدونم ولی نمیگم اینجا ک کدوم شهره واینا که بیا ببینیم همو  متاسفانه خانوم هتوی تلگرام عکس های بدی رو فرستاده بود ک حذف  شده بود ولی پیاماشون اینجوری بود که خانومه گفته بود روی کمرش جای سوختگی داره وبه بابام گفته بود اگر اذیت میشی همینجا تمومش کنیم ولی بابام گفته بود عیب نداره درمان میشه خلاصه ک کلی  ااین مدل چتا دارن خیلی حالم  بده حال مامانم بده خواهر کوچیکم ۵ سالشه ازهیشکی هم حساب نمیبره

I am nurse

حتما فیلم حشمت دیده😌😪

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک بر سر همچین حیوونی ،، نگو پدر چون از  سگ کمتره  تف مامانت تو صورتش مرتیکه ی کثیف هرزه

خیلی سخت بخدا 

حافظ قران هستم!دوفرشته دارم مهرساوپارسا نزدیک۶و۴سالشون😍❤!!خدایامرسی بابت همه چی

مامانم مهریه اش کمه  هیچی هم  نداریم ک به نام مامانم باشه تمام زندگیش به نام خودشه میدونین از زندگی یادگرفتم ای ادماییی ک دم از غیرت میزنن از همه بدترن

I am nurse
مردها چشون شده

به پیره مردها هم سرایت کرده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥