2777
2789
عنوان

خانوما خانوماااا بیایین لطفا

129 بازدید | 16 پست

ی سوال؟!

نگاه کردن به عکس بچه های خوشکل تاثیری تو خوشکل دراومدن بچه خودمونم داره؟

اخه یکی از فامیلامون بچش چشاش رنگی و خوشکل در اومد ولی خودشو شوهرش اصللللللا خوشکل نیستن میگف همش عکس نی نی های خوشکل نگاه میکرده!!!

چشم رنگی ژنتیک میخواد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره یوسف رو فوت کن به سیب بخور بچه خوشگل مییشه

اره نگاه کردن به بچه خوشگل شنیدم خوشگل میکنه بچه رو

هلو سیب سرخ و انار بچه رو خوشگل میکنه و هویج بچه رو سیاه میکنه

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔

اره خاله من واسه یکی از پیداش نگاه کرد ماشاالله بهش میگیم یوزاسیف انقدر خوشگل ولی اون یکی پسرش و دیگه وقت نداشت اینا الان اون معمولی شده بچه اولیه خشگل

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

بچه یا به باباش می‌ره ما مامانش نشد مادربزرگ پدربزرگ

خاله دایی عمو بالاخره به یکی می‌ره 

اگه اینجوری بود همه بچه ها یا بردپیت بودن یا آنجلینا جولی

اون بچه ها بی هم که بی نمک به دنیا میان پدر مادرشون کرم داشتن به عکس صدام نگاه میکردن کل بارداریشونو

ببین یکی از فامیلای ما نه خودش و نه شوهرش چشم رنگی نبودن ولی بچه شون چشماش آبی شد بعد که پرسیدن ازبزرگترها معلوم شد مادربزرگ مادری زنه چشماش آبی بوده

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
بچه یا به باباش می‌ره ما مامانش نشد مادربزرگ پدربزرگ خاله دایی عمو بالاخره به یکی می‌ره  اگه ...

بچه های که بی نمکن مادر خوب ارضا نشده

اگر بچه با نمک و تو دل برو میخوایید باید خانم کامل ارضا بشه 

یه بچه هایی هستن که خوشگلن اما به دل نمیشینن مادر کامل ارضا نشده