2777
2789
عنوان

حرف دلتون رو بگید

287 بازدید | 20 پست

دلم میخواد این تایپک رو آزاد بذارم

تا هرکی هر چی دلش میخواد بگه

حرفی دارید بزنید

چیزی میخواهید بگید هم‌بگین 

کلا راحت باشین

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

من هنوزم از اينكه كيكم زيادي پف كرد از ظرف ريخت بيرون افسرده ام😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3428765/نذر-دارمبیاید-واستون-صلوات-بفرستمممممممم-خانومای-گللللللل?postId=110446104

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

یکی که ازش وام گرفته بودم الان دیده چون قسطامو کمتر از قرارمون میدم ظهر زنگ زد گفت چکتو میذارم اجرا،از ظهر دارم گریه میکنم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

خدایااااا این خوشبختی رو ازم نگیر

نزار مزاحم ها این آرامشمون رو به هم بزنن

خدایاااا کلا اگه میشه یه کاری کن ما از تو ذهنشون پاکه پاک بشیم و مارو کلا فراموش کنن که نخوان زندگیمون رو خراب کنن

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

دلم میخواد بخدا گله کنم که چرا نباید سهمم ازاین  زندگی حداقل ۱ درصدش خوشبختی میبود 😔

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
من از افسردگی رنج میبرم  مثل عقده ای ها شدم. زندکیم از دستم در رفته. اعصابم خرده.

برو پیش مشاور

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht